#10 Leroy Sané

sane'nin ii konfigüre olmuş takımda nsl oynadığını izledik işte milli maçlarda
aynı sane

problem bizim takımın oyununda özellikle sarada

Bence alakası yok.

Baya 1 e 1 bırakıyoruz,özel setler var Sane için

belli oluyor.Ama bir türlü doğu kullanamıyor.

Büyük istikrarsızlık büyük hayal kırıklığı... Ne tamamlayabildiği bir dribbling var ne de son pas. Birkaç maçta bir saman alevi gibi parlar, sonra ortadan kaybolur, bu adamın olayı bu belli ki. Maalesef güven veren biri değil, buna inanıp yola çıkılmaz. Belki çok önemli bir maçı alabilir, ama sonrasında 3 maç saç baş yoldurur. Çok sıkıntılı bir oyuncu tipi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bişeyler yapmaya çalışıyor ama yeterli olmuyor. Sadece Sane ile ilgili değil

Volkan Demirel'in hakkında söylediklerini biri buna gösterseydi, bu maç için belki kamçılanır, iyi oynardı.

Haklı çıkardı.

kol gibi maaş alıyor göndermekte zor araplara falanda gideceğini sanmıyorum

Üçe birde İcardi sırf o gol atsın diye koşu atarak önünü açtı ama beyimiz maçtan o kadar kopuktu ki saçma bir pas attı.

almanlar da bu adam için bir var bir yok tarzı yorumlar yapıyor. sorun sadece bizde olamaz.
almanca bilenler daha iyi açıklar. ben reddit'teki soccer sayfasından gördüklerimden çıkarım yaptım.

Valla ben de taktik uyumluluk takımın ayak uyduramaması gibi şeylere inanıyordum da o tamamen dümen geçelim onu, bu maç o tarz argümanların tamamen dümen olduğunu çok net belli etti. herifin yarım sezonda sadece 1.5 maçlık bir karnesi var, normal şartlarda olması gereken aldığı maaşa orantılı sezonda 1 2 maç fire vermesi lazım. Alman milli takımında ne yaptığı umrumda bile değil acıkcası ben kocaeli ve gençlerbirliği gibi low takımlara karşı ne yaptığına bakarım.

Yahu halen neyini tartışıyorsunuz

Teklif varsa hemen gönderin gitsin hemennnn

Teklif geldiği anda bir saniye düşünmek bile ihanettir

Saneyi çözdüm. Saneden verim almak istiyorsan devamlı boş koşular yapan oyuncuların olacak ve tek pas yapacak. Saneden adam geçsin, yarsın falan bekliyorsanız çok beklersiniz. açık alanda gider ama kapalı savunmaya karşı ilk bahsettiğim özellikte oyuncuların olacak.

Artık takım ayak uyduramıyor diye düşünmeye başladım ilk yarı sahada yok ikinci yarı İlkay girdikten sonra delicilik özelliği ortaya çıkıyor.

İnanılmaz top kaybı yapıyor kerem a.dan farkı yok
Milli takımda coşan adam bizde nal topladı

Bir ben mi önceki maçlara kıyasla daha istekli buldum bu adamı bugün?

Bizdeyken senelik 800 bin euro alan garry rodrigues kadar bile fark yaratamiyor. Rodrigues her maç gomise en az 3 net pozisyon hazırlıyordu. Sprinter kanatın öncülerinden olan adam osimhene henüz 1 gol attirabildi. 10 milyon euro kazanıyor senelik.

4gun önce milli takimda show yapan baska birirydi sanki. Ben hala dilinden anlamayan topcu olmadigindan kötu gözukuyor diye dusunuyorum

ilkay girdikten sonra çok net daha iyi oynamaya başladı. singo çok yalnız bırakıyor sane'yi. maç boyu ikili sıkıştırma ile geldiler, adamın içlerinden geçecek hali yok. üstüne osimhen gibi bir azman da olmayınca sane'yi kitlemek istediler. bu yüzdendir ki barış çok net fırsatlar buldu çünkü oraya ikili sıkıştırma gelse dahi kazımcan her zaman neredeyse her atakta bindirdi. zaten icardi girdikten sonra hücumda takım çok daha fazla rahatladı.
geçiniz.

Geri
Üst Alt