#10 Leroy Sané

Horizon 5 de Lamborghini veneno var oyunun en hızlı aracı bir anda kalkıyor bunu izlerken o aklıma geliyor

Ulan adamın dilinden torreira anladı verdiği topu geri alınca golü yazdı. Bu adama paslasacak adam alın.

İyi hoş ama yediğimiz 2. golde kafayı vurmak yerine feyk atmaya çalışması sıkıntılı.

Sane-Osimhen A.Ş bizi şampiyon yapacak

Takım sonunda Sane'nin topunu anladı. Adam ritim için basit verkaç istiyor sadece götüne çarptırıp yapsan bile olur koşuya başlayınca da düşünmeden atacaksın boş koşu yapmıyor atlet ve sabit hızı uzun süreli.

gecen fb macinda bayin p.c ettigi topu bile verkac olarak kullandi ve fbye soktu
bir sekilde o sablonlara sokmak gerekiyor oyunu
sane her türlü yazar

Zaten herifin ne yapabilecegi ortada. Bunun önüne yuvarlayacaksin topu dusunmeden. Fizik olarak inanilmaz atletik, ayrica bir o kadar da teknik bir topcu. Gercekten izlemesi zevk, boyle oyuncular Galatasaray'a yakisiyor. Diger kanatta odun gibi Baris'i gorunce tutarsizlik beni benden alıyor.

Hakan Çalhanoğlu'yla çok iyi bir ikili olurlarmış.

Ligin başında inanılmaz kötüydü ama kendine güvenenleri haklı çıkardı. Benim hiç umudum yoktu ama şu an ritme girmiş gibi attıkça daha da çok atacak umarım aslan parçası.

son zamanlarda baya iyi bugün de osiye atmadığı 2 pozisyon var onun dışında baya hareketli beğeniyorum bu ara

Geri
Üst Alt