#10 Leroy Sané

Umarım zarar etmeden çıkarız bundan sene sonu

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelip oynadığı ilk 10 haftadan kesitler sundu. Umarım toparlar yoksa işimiz iş.

Bende eleştiren taraftayım her zaman ama bir ara gerçekten beni yanılttı diye düşündüm.

Bu adam fiziksel olarak güçlü ise sahada iyi şeyler yapıyor fakat bundan oyun aklı falan beklerseniz daha çok şaşırırsınız.

Takımı taşıması falan bunlar Sane için söylenecek laflar değil. Bireysel bir oyuncu ve fizik olarak güçlü olduğunda durdurulamaz olabiliyor.

Şu an sakatlık dönüşü olduğu için bir 3-4 maç falan vermek lazım, umarım toparlar.

Son düzenleme:
Allah var formda olduğu zaman müthiş kaliteli bir adam ama bizim gibi kaos futbolu oynayan takımlarda yapamaz, yapamadı da zaten. Umuyorum güzel bir bonservis kazanarak sene sonu vedalaşırız

Çok yetenekli çok üst düzey futbolcu ama istikarlı ve sorumluluk alan bir futbolcu değil. Bu sebeple gs'ye uygun olduğunu düşünmüyorum. Bizde sorumluluk alan aidiyeti yüksek oyuncular fayda veriyor genelde. Sane 1 maç şov yapıyor 3 maç sahada geziyor

bu kadar keskin topcuları malesef sevmıyorum daha öncede adamın mac sectigini yazmıstım, adam sonra acıldı goller atmaya başladı

yine aynı duruma geldi

bu kadar maaş alan adamın her maca etki etmesi lazım osimhen gibi

sağ tarafta çok tahmin edilebilir. topu sağına alma gibi bi ihtimal zaten hiç yok, soluna çekip hızlı oynayacak kadar çevik de değil. köşede emre özcan olsa diğer kanada atıp az denerdi ama bizim hoca kulübede monopoly oynamaktan sahaya bakamıyor heralde. böyle giderse nurtopu gibi yeni zahamız olacak, zaten bundan sonra kanatların lang-barış'a dönmesi de çok uzak görünmüyor. sane-lang-barış oynamak varken.

tam şu an oyuna girip 1g 1 asist yapması gereken bir maç

2-4 mac arasi üst üste iyi oynar, sonra en az o kadar macta berbat olur. Sonra bu yine bastan oluyor. Laubalilik ve devamlili olmayan bir herif. Yazin teklif gelsede gitse. Maclarin yarisinda kayip/sicis modunda olan adama 12 milyon verilmez

Geri
Üst Alt