#10 Leroy Sané

Bayern'de onun istikrarsizligindan yakiniyordu. Bizde de ayni sekilde oynuyor. Bir mac bakiyorsun dunya yildizi, diger mac takimi yok ediyor. Kendisini sevmeme ragmen, sanirim en hayirlisi seneye bir sekilde elden cikarmak. Cikarabilir miyiz bilmiyorum.

Sprint leriyle meşhur adam, kaç kere ridvani ilerde yakaladı bir kere denemedi yaa bir kere ulan

Kart doğru muydu?
Normalde bu tür pozisyonlarda ayağını koyacak yer yoktu dediler

yabancı kanat gs tüzügünde yasaklanmalıdır
1772910835835.webp

bazen böyle maçlar olur

ve sonuçta asisti ile maçı kazandık
hemen kendini toparlaması dileğiyle

bu fenere asensio bize gelmeliydi 15 yıldır ters etki yapan tek transfer

tam fenerli bitik topçu

Dünya kupasına göre kasmıyor bence. Sakınarak oynuyor. Son maçlarda Almanya çağırdı ya kadroya, nasılsa garanti çağrılırım diye düşünüyor. 1 ay oynatmayacaksın, görse DK tehlikeye giriyor, bak bakalım sonra nasıl kıçını yırtıyor.

dk 1 de önünde bir top kaptırdı hatırlıyor musunuz?

ben ping var sandım sane de. o kadar kopuk

Dünya kupasına göre kasmıyor bence. Sakınarak oynuyor. Son maçlarda Almanya çağırdı ya kadroya, nasılsa garanti çağrılırım diye düşünüyor. 1 ay oynatmayacaksın, görse DK tehlikeye giriyor, bak bakalım sonra nasıl kıçını yırtıyor.
cagırmayacaklar ki

Sen dünyalar kadar bonservis ödenmiş, Guardiola ile yıllarca çalışmış, Man City ve Bayern ile çıktığın maçların derbilerin ŞL maçlarının vs hadi hesabı olmayan, aktif en iyi kanat oyuncularından birisisin.

Okan hoca seni çıkartmayarak hata yaptı evet ama sen Leroy Sane isen o kırmızı kartı yemeyeceksin.

Böyle göstere göstere aptallık yapmaz.

Geri
Üst Alt