#10 Leroy Sané

En başından beri söylüyorum

Bize uygun adam değil

Umarım sezon sonu bir yerlere satarız

Bir daha da büyük kulüplerin kolaylıkla vazgeçtiği adamı almayın bu takıma

umarsiz olmasi delirtiyo

bi tepki ver lan

top kaptirinca yalandan üzül

rakibi kovala

bi bok yap da görelim be
Sürekli böyle değil o daha çok sinir bozuyor mesala ziyech hep böyleydi bu bazen inanılmaz hırslanıyor o yüzden bipolar diyorum bu elemana normal bir kafa yapısı yok, ortası yok herifin nasıl modu olacağına dair tahmin yürütülen adamla olmaz sinirlerimi bozuyor böyle olması. Hiç öngürülemez bir tip. Mesala ziyech'e direkt şutlanacak gözüyle bakıyordun bu adama onuda diyemiyorsun haftaya çıkar rezil eder herkesi

umarsiz olmasi delirtiyo

bi tepki ver lan

top kaptirinca yalandan üzül

rakibi kovala

bi bok yap da görelim be
Rakibi kovalamıyor dersek yanlış konuşmuş oluruz. Kötü oynuyor evet ama koşmuyor rakibi kovalamıyor gibi bir durum söz konusu değil.

Sakin bir yapısı var, umarsız olduğunu düşünmüyorum.

Muhteşem asist yaptı tebrik ederim ama ısrarla kendini artırmaya çalışması takımı sabote etmek oldu..

Ne güzel ritmi bulmuştuk

sağda Barış arkası Boey

Solda Lang arkası Jakobs

Ne gereği var bu adama forma vermeye

Hele ki arkasına sallai koyuyorsun

Tam anlamıyla ölü kanat

Bazi yorumlar cok ezbere ya da mac izlerken gozleriniz calismiyor. Bitik falan olsa kosamazdi, bitik falan olsa 40 metre topla beraber drippling yapip iceri giremez. Bitik olsa topu iceri cevirip orta kesemez.

Fiziken bitik bir durumu asla yok, once bunu iyi idrak etmek lazim.

Bunun sorunu devamsizligi.

Bayern'de de boyleydi ama orada cok fazla goze batmiyordu cunku etrafinda herkes ari gibi is yapan oyunculardan kurulu oyunca Sane'nin gol ve asist sayisi da gayet iyidi.

Bizde herseyi kendi yapmak istiyor zaten pas yapacak, araya kacacak oyuncu sayisi Bayern ile karsilastirinca epey az maalesef. Orada beyin error veriyor gibime geliyor. Yani topu alip 4-5 metre onune atip ayagindan kacirmasi, top kontrol ederken topu ayagindan kacirmasi. Bunlar mentali ile direkt alakali olan seyler. Neden maclara tam hazirlanamiyor asil onu ogrenmek lazim. Cunku fiziginde bir sorun yok. Maci iyi izlersek cok konsantre kaybi yasadigini goruyoruz, bazen topla kavga ettigi oluyor bu tarz bir oyuncu icin epey komik seyler aslinda.

asist yaptığı maçta az daha gs kariyeri bitiyordu valla direkt silerdim bu arkadaşı eğer puan kaybetseydik , yok yere bitik rakibi ortak etti
maç konusunda da dedim bu arada bence kırmızıyla alakası da yok öyle kırmızı da olmaz ama illa ki dengesiz haraketlerle yerdi.Onun dışında futbol sonuç odaklı ve skor bazlı bir oyun kırmızı yedi rezillik ama çok güzel bir asist yaptı ve takım da maçı aldığı için asiste bakılır.Belki Hagi de o efsaneliğe rağmen finalde gördüğü kırmızı kartla anılacaktı ancak o maçı da aldık mesela o yüzden güne bakılır.Bence çok büyük problem değil

1772917284262.webp

City de de istikrarsız bir adamdi..Son kararlar keskin değil,2 maç iyi oynar 3 maç batırır..

Bizde de aynı..Fb maçı ile beraber başlayan 3 haftalık iyi bir süreç dışında doğru düzgün katkı vermedi maalesef..

Kazandığımız liverpool ve juve maçlarında ilk 12 değildi..Olsa muhtemelen kaybettiği saçma toplarla deli gibi geçiş yerdik..İçeri dripling yaparken kafada hiçbir plan yok

hoca hazırlayıcı kanadı golcü, golcü kanadı hazırlayıcı gibi kullanıyor sırf cvlerine bakıp. çok bişey diyemiyom yani bireysel kalitesiyle bugün yaptığı asiste bile yarabbi şükür demek lazım. sene başı sağ kanat oynayacaksa zaniolo'yu sane'ye tercih ederim diyodum, bugünkü sorumsuzluğundan sonra orda asprilla'yı kullanırım gene sane'ye muhtaç olmam diyorum. hocamız ilk fırsatını bulduğunda yine tek bildiği çalımı atsın diye koyacaktır sanesini sağa, allah'tan solda barış'ı çok zorlayacak biri yok da nurtopu gibi bi kerem-zaha tribiyle cebelleşmiyoruz.

Aktif futbolcular arasında halen de en iyi driplingçilerden biri kabul edilen adamın topla hareket halindeyken bu denli saçma sapan top kaybı yapmasını hayretle izliyorum; çok iyi oynadığı, oyuna ve skora direkt etki ettiği maçlarda da böyleydi. Gördüğü kartlara bakarak yapılan yorumlara pek katılmıyorum, öyle bir futbolcu değil. 2. yarıya performans nedeniyle çıkmamalıydı, hadi çıktı, 5 dakika sonra alırdım ben olsam; al şunu diye diye kurdurdum adeta.

Torreira Lemina Sara üçlü orta saha ile uyum sağlayamadı bugün. Yine de güzel bir orta ile skoru getirdi. Kırmızı kart ve agresifliği saçmaydı.
İlerisi için Sane kalitesinde bir orta saha lazım gibi gözüküyor. Ben Sanenin kötü performansını orta saha kalitesinin düşüklüğüne bağlıyorum.

10 martta Live maçında ölümcül top kayıplarını sürdürürse deplasmana gezmeye gideriz.

Geri
Üst Alt