#10 Leroy Sané

fff
mactaki 20 dklık sekanstan 30 35 maclık bi tezi mi cürüttün

neye göre mesela

ilk geldiginde de herif böyle şeyler yaptı sonra duruldu

bu adamın oyunu bu bi iyi iş yapar 2 tane kötü iş
Abi yani bir teknik direktör olarak hücum futbolu için yeterli bilgiye/yeterliliğe sahip değilsen, senin kanatlarındaki oyuncular olise/luis diaz/vinicius jr vb. gibi şapkadan tavşan çıkartacak futbolcular olması lazım. Bu futbolcuların bir tık altındaki futbolcular seni hiçbir şekilde tatmin etmez. Ben bundan bahsediyorum.

Biz sistem takımı değiliz uzun uzun analiz kasmaya gerek yok, Fransa 2.ligden Garry rodriguez gibi pırpıpr bir kanat alsak Saneden milyon kere iyi oynar. Sane kötü olduğu için değil bu doğaçlama oyun oynuyoruz.

Ya ne sistemi teke tekte Afrikalı, 35lik Türk bekleri geçemiyor, dikine gitmiceksen kanat niye oynuyorsun. Bitik kabul edin işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek başına oynadı haydi gidin sara,sallai konusuna gereksiz günah keçisi cikarmayin

Bu maç en çok deneyen, bizim takım adına en fark yaratan oyuncumuzdu

Şu adam dışında atağa çıkaran olmadı takımı eleştirilere bak inanılmaz yav böyle taraftara böyle hoca işte çok bile

Ceza sahasına kadar gelmişsin bari orada adamı geçmeye çalış. Her topu Boey'e vermek de olmaz. Kendi gitse pozisyonlar daha net olabilirdi

Bu adamı övüyorlar hala
Ya arkadaş Göztepe maçını açın baştan sona izleyin bu maçı baştan sona izleyin
Bu adam ile icardi takımın bence dengesini bozdu takım ruhu öldü
Adam sürekli top kaybı çizgiye de inmiyor alıp alıp top kaybı yapıyor geri de koşmuyor

3 ince pas atıyorsa 10 da sıçıyor takımı aşırı yavaşlatıyor yav öyle böyle değil. en iyi maçları kendisi olmadan oynamamız da tesadüf değil. evet teknik kalite yüksekte yeminle top buna gelince acaba nerde kaptıracak diyorum.

Abi Sane ne yapsın takım ne oynuyor kimse sorgulayan yok. Ne hücum var ne savunma var. Adam ne yapsın tek başına. Takımın ne oynadığını çözen var mı ki Sane çözsün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt