#10 Leroy Sané

Bayern de de sevmezdim, bizde de aynı gevşeklilte devam ediyor
Ben beğenmiyorum baştan beri..

Gevşeğin teki malesef. Hiç bizim futbol yapımıza uymuyor. İstediğin kadar yetenekli ol gevşek ve disiplinsiz adamın bizde işi yok

Takımın en iyisini bu maç dinlendireceksin Sane olsam sallamazdım bu maçı bende

Sane ilk 11 olduğunda iyi futbol oynayabileceğimizi pek sanmıyorum. Çünkü sane de zaha,ziyech babel gibi hep taç çizgisinde, kaleye uzak ve sırtı dönük topla buluşup hücum akışkanlığını engelliyor. Bu 4 futbolcu da hücumu durağanlaştırıp kabız bir futbol ortaya çıkmasına sebebiyet veriyordu. Bu sezon iyi oynadığımız maçların çoğunda sane yoktu ilk 11'de diye hatırlıyorum

Sane ilk 11 olduğunda iyi futbol oynayabileceğimizi pek sanmıyorum. Çünkü sane de zaha,ziyech babel gibi hep taç çizgisinde, kaleye uzak ve sırtı dönük topla buluşup hücum akışkanlığını engelliyor. Bu 4 futbolcu da hücumu durağanlaştırıp kabız bir futbol ortaya çıkmasına sebebiyet veriyordu. Bu sezon iyi oynadığımız maçların çoğunda sane yoktu ilk 11'de diye hatırlıyorum

Liverpool ve Juve maçında yoktu. Bize tamda içerdeki Liverpool ve Juve maçlarındaki sığır pres oyunu lazım fbye karşı başka türlü kazanma şansımız yok. Bu yüzden Sane oynamasa mı diyorum.

Kendisi bence artık bir kanat oyuncusu değil.

Ya bir 2. forvet ya da 10 numara gibi kullanılmalı.

Çok kafa karıştıran bir adam.

Bizim takımın oynadığı oyun için şu net ama; sağ çizgide yunus > sane

ikisinin de formda hallerini düşünürsek kesinlikle yunus sağ tarafta oyuna pozitif daha çok etki ediyor

harika bi topcu ama OBcilerin bunu algilamasini beklemiyoz elbette

Mac basina Keremden daha fazla top kaybi nasil yapabilirsin arkadas senin bu meziyetlerinle ligin icinden gecmen lazimdi

IMG_1843.webp

Kaptırdığı toplarla rakipleri pozisyona sokma işi riskli, çok umursamaz takılıyor bazen.

Çık şu maç al ulan ruhsuz. Bu arada bu adam hep solda oynamazmıydı hakkaten biz niye sağda oynatıyoruz.

Çok yetenekli ama Zaha ve ziyech gibi takımın futbolunu bozan bir oyuncu malesef. Umudum yok sane'ye dair

Geri
Üst Alt