#10 Leroy Sané

kardeşim koskoca sanesin da önüne şanına yakışır şekilde almışsın orda plase topu uçurmak nedir şunu barış falan yapsa okey anlarım da sen şu bitiricilik için sanesin be

Zaha havası yok mu acayip ya ahaha lanetlendik galiba adamın kötü oynaması mesele değil de yetenekleri alınmış da gelmiş gibi görünmeleri mesele
Zaha havası şöyle yok Zaha kendini takımın yıldızı sanıyordu, bok gibi oynayıp birde milleti falan fırçalıyordu, bu çocuk işinde gücünde efendi.

Zaha'nin ilk maci gibi, nereye geldim ben der gibi. Sonu benzemesin.

Sane elit topçu. Böyle patlayıcı koşuları falan çok lezzetli. Ancak kendini çok sakınıyor belli ki. Zeminden midir bilmiyorum ama çok çekingen

Arkadaşlar gelip "belli ki hazır değil, daha iyi performans bekliyoruz, hadi Sane!" gibi yorumlar yapsanız kimsenin canını sıkmayacaksınız.

Bismillah daha dakika 20 "bu ne, rezil, iade edelim" gibi yorumlar gelince gerçekten sadece ama sadece insanların tadını kaçırıyorsunuz.

Vallahi döverim sizi

İlla takacak bir şeyler/birileri buluyorsunuz gerçekten. Adam ilk resmi maçına çıkmış, takıma adapte olamadığı belli. Attığı o defans arkası koşu adamın imza hareketlerinden zaten. O golü atsa methiyeler dizilecekti...
Takıma alışınca kalitesini gösterecektir.

Topu sürerken top önünde sekiyor adamın zeminden dolayı.

Geri
Üst Alt