#10 Leroy Sané

Neler yazıldı neler.. bir maçlık yorumlayalım.. Gidin ilk Kadıköy'deki maçına bakın.. Diğer derbilerdeki asistine bakın.. Adamın karşı karşıya bıraktığı ancak atılamayan en az 10 asisti var..

Kalsin kalmasina da bizleri mac seciyormus hissinde birakmazsa seviniriz.

Çarşamba günü oynayıp pazara tekrar gelip
Fenerin içinden geçen adamı tebrik ediyorum
Kusursuz oynadı
Seneye Sane setlerine biraz çalışmak lazim
Ah bir Mertens olacaktı ki ne oynarlardı be

Kırmızı gördüğü BJK maçı dahil bu sene ŞL ve Lig'deki oynadığı tüm büyük maçlarda iş yaptı. Bu maçta ise resmen imzasını attı geçti. Helal olsun.

Şu adamın dün skor katkısı olmaması futbolun cilvesi.

Herşeyi ama herşeyi yaptı. Gerçekten böyle sahaya karakter koyan burası benim çöplüğüm diyen oyuncu uzun süredir olmamıştı derbilerde

Kante'ye top çalma ve çalımla yaptığı ayar çok iyiydi. Kante bir miktar daha utanmıştır.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Çarşamba günü oynayıp pazara tekrar gelip
Fenerin içinden geçen adamı tebrik ediyorum
Kusursuz oynadı
Seneye Sane setlerine biraz çalışmak lazim
Ah bir Mertens olacaktı ki ne oynarlardı be
Gerçekten eksik olan aslında adamın performansından ziyade onu daha ileriye taşıyacak ve yaptığı driplingleri attığı pasları gole çevirecek adamlar gerekiyor

Bazen gerçekten iki tane %100 gollük asist yapıyor barış’a ya da yunus kaçırınca adam bir anda oyundan düşüyor

Yalnız world class topçu olduğu her halinden belli.

Rakip kim olursa olsun fark yaratabiliyor. Dün Kante’ye yaşattıklarını başkası yaşatmamıştır muhtemelen.

Biraz daha konsantre olmasını sağlamalıyız, aidiyet problemi değil bu ama umursamaz tavırlar.

Kendisine ayak uyduracak ortasaha destegi ve hucum aksiyonlarimiz artmali gelecek sezon. O zaman daha farkedecek.

Bireysel islerde sorunlar oluyor calim malim ama bu biraz yavas oyunds top alip karsisinda 2 tane defans bulmasindan kaynakli-biraz da oynadigimiz oyundan keyif almadigini dusunuyorum.

Mac konusunda, mac icinde "leş, cikar" yorumlarini anlayamadim. Tek top yapan adamdi ileride mac kopana kadar.

Geri
Üst Alt