- 4 Ağustos 2009
- 90.451
- 71.451
- 5.188
Okana olan inanci az bir sey vardıysa o da bugün sıfırlandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açar video özet vs.. tek tek koyarım ispatlı.. Çok alakası var.. Ben bunun bir tane bile Yunusla düzgün ver kaç yaptığını görmedim.. Adam içeri kat etmek zorunda kalıyor !.. Benim gördüğüm Sane hep tek.. Üstelik adamın onlarca asistini yediler.. Bu adam dışında asist özelliği olan ne kanat oyuncumuz var ne 10 numaramız şu anda..Alakası bile yok. Sane tek kalmıyor, yanında ya Yunus ya Sallai oluyor. Dönüp pas atmak yerine inatla soluna çekip içeri kat etmeye çalışan ve topu kaptıran kendisi.
Konuşmayım konuşmayım diyorum duramıyorum .Geldiğinden beri herhangi bir maçta 2 asist yapacak diye almış olduğu imtiyazlar,takımdan sürekli ayrı takılmasi ,ve en önemlisi de sürekli top kayıpları artık gına getirmiş vaziyette.Bu nu görmüyorsanız yada görmek istemiyorsanız birşey demek istemiyorum.Adam 10 milyon Euro alıyor.Bir zahmet 2 asist yapsın.Zaten asist yapmak için burada.Sezon başından beri göster kaç asist yaptığını.Surekli diğer topculara laf sokmaniz bitmedi.Sane yerine başka bir 1 milyonluk sağ açık olsa belki çok daha faydalı olacakti.Bugun artık maçtan çıkarken gülmesi inanılmaz saygisizlikti.Neyi koruyorsunuz inan anlamiyorum F/P olarak yıl sonu geldi.Gercekten çok başarılı faydalı diyorsanız başkada birşey demiyorum.Su maçlarda 2 katı daha başarılı olmali en azından ama ortada maalesef yok.Yok yunusla anlasamadi yok onun dilinden anlayan yok.Yeter artık yaa ne dilmis arkadaş.???Rashicanin verdiğinin kaçta kaçını verdi bu arkadaş onu soyleyin yeter.Açar video özet vs.. tek tek koyarım ispatlı.. Çok alakası var.. Ben bunun bir tane bile Yunusla düzgün ver kaç yaptığını görmedim.. Adam içeri kat etmek zorunda kalıyor !.. Benim gördüğüm Sane hep tek.. Üstelik adamın onlarca asistini yediler.. Bu adam dışında asist özelliği olan ne kanat oyuncumuz var ne 10 numaramız şu anda..
Bunun neyini kaybetti. Koca 9 ayda 4 tane maçı var yok herifin.Çıkınca direkt soyunma odasına gitti.
Bunu da kaybetti.
buda lang gibi hic bi katkı vermedi sezonda dehlenmeliBunun neyini kaybetti. Koca 9 ayda 4 tane maçı var yok herifin.
12 milyon euro alıyor. Edebimizle şampiyon olup kovmak lazım.
Gözümün önünde 3 tane top kaybetti solunda sallan arkasında lemina ileride ara pası at birşey yap desen osimhen. Yanında da yunus var. Kendisi 2-3 kişinin içinden geçmeye çalışıyor ısrarla.Bu adam isyan etmesinde kim etsin.. Adama topu attıktan sonra 2-3 kişiyle mücadele etmek zorunda kalıyor.. Topu al ver yapacağı bir kişi bile yok.. Yoksa Sane'nin ölüsü yeter.. Malesef Okan gibi bir hocanın eline düştü.. Malesef..
Hadi o genç kelepire getirirsin falan psv günlerine çıkar belki de bu çözümsüz vaka. Az gelişmiş alman cengiz yav. Çok büyük rezillik durumu.buda lang gibi hic bi katkı vermedi sezonda dehlenmeli
Oturuyordu yedekteÇıkınca direkt soyunma odasına gitti.
Bunu da kaybetti.
Seneye kalmalı mı gitmeli mi çok iyi hesap edilmeli
Sahsen benim icin hayal kırıklığı
B.Münihde ki Sane kardesiydi sanırım
Okan hoca 2 sene daha kalır.İyi.bir hoca ile çok daha iyi oynayacaktır. Seneye tekrar bakalım

Okan hoca 2 sene daha kalır.![]()