#10 Leroy Sané

7 golün atıldığı bir maçta sağ ön oynayıp 90 dakika sahada kalan insan en azından 1 asist falan yapar be...

Kiriz anlarında zaten bir halt başaramadığını sezon içinde hep gördük. Lang bile şampiyonluk maçında oyuna girip etki etti.

Bu arkadaşın bir halt olmayacağını geldiği gün söylemiştim. Sezon içinde bir ara beni yanılttı gibi oldu. Sonra City maçında sakatlanıp eski haline döndü.

Umarım bir yerlere satarız yoksa şuna 10-12 milyon € maaş vereceğime İcardi'ye veririm çok daha iyi...

Seneye Sane ve barış bu takımın kanatları olaxak.Elimde olsa şmkan olsa ikiside gönderirim.Ama yapacak birşey yok.Teklifde yok gelmezde.
İşte bu yüzden bu adamlardan daha iyi performans almak için kendilerine çok fazla yük bindirmemek için orta sahayı komple değiştireceksin.Ve okan burukta hatalarından ders alıp inadından vazgeçecek orta sahayı doğru oluşturup oyununu geliştirecek.

7 golün atıldığı bir maçta sağ ön oynayıp 90 dakika sahada kalan insan en azından 1 asist falan yapar be...

Kiriz anlarında zaten bir halt başaramadığını sezon içinde hep gördük. Lang bile şampiyonluk maçında oyuna girip etki etti.

Bu arkadaşın bir halt olmayacağını geldiği gün söylemiştim. Sezon içinde bir ara beni yanılttı gibi oldu. Sonra City maçında sakatlanıp eski haline döndü.

Umarım bir yerlere satarız yoksa şuna 10-12 milyon € maaş vereceğime İcardi'ye veririm çok daha iyi...
Kriz kelimesine "Kiriz" yazan biri de Sane eleştirmesin be kardeşim...

halı sahaya gelmiş gibi keyfine takılıyor. Bundan seneye as kanat olmaz.

Bunada teklif gelirse direkt rldrn cikarip sag kanati komple yenileyelim. Hrmi sag acik gelsin gemi sag bek

Almanya MT'de de bunun dilinden anlayan topçu yok galiba, hani bizde sırf o yüzden kötü olduğu söyleniyordu ya demek Almanya'da da Sane'yi anlayan kalmamış. Ne topçuysa artık bir türlü anlaşılamıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisini Alman milli takımında istemeyenleri haklı çıkarmak istiyor herhalde.

Karl sakatlanmasa zaten oynamayacaktı, bunu bile değerlendiremedi.
dün iyi oynadiki yav bence hatta bu çıkınca yerine leweling mi ne girdi sağdan bir kere bile top getiremedi yani amiri çok güzel kesti ,diğerini de merkezden hatayla attılar oynadığı sürede tek bu hucum ediyordu yine

Takımdan çok kopuk oynuyor. Bizde de aynı. İyi konsantre olduğu birkaç maç hariç hep aynı. Kafasında bir şablon bellemiş ve hep onu oynamaya çalışıyor. Tutturduğu zaman gayet etkili oluyor ama genelde tutmuyor işte.

Ilk macta 2 asiri net pozisyonda bitiriciligi zayiflamis gibi dusundum. Hele hele ikinci yaridaki top kontrolu vs uzerine baya net bitirmeliydi (hala nasil gol olmadi hayret etmiyor degilim).

Bunun eksikligi(tabela katkisi) de yorumlara negatif yansiyor bence.

Bir de bizim takimla almanyayi ayni dusunmemek gerekli gibi bakiyorum. Almanyada yaklasan var, top almak icin kendini gosteren var, cevresi hareketli sayilir. Bizde kirk yilin basi bindirme oluyor ya da merkezden yakinlasan oluyor.

Takımdan çok kopuk oynuyor. Bizde de aynı. İyi konsantre olduğu birkaç maç hariç hep aynı. Kafasında bir şablon bellemiş ve hep onu oynamaya çalışıyor. Tutturduğu zaman gayet etkili oluyor ama genelde tutmuyor işte.
Bireysel performans olarak dedigine katiliyorum, vucut dili, kosulari, denedigi calim bile baya ayni. Fakat ustte de yazdim, bizim ligde bu hali bile epey is yapmali - almanya kadrosu kadar yakinlasmiyor kimse ileride birbirine. O da negatif yansiyor sanki.

Dünya kupasi var diye aradi bir motive olup mac cözüyordu. Bence DK sonrasi bir dahaki turnuvaya katilamaz ve bundan kendini full salma riski var. Ben olsam bu sezon Sane'den kurtulmaya bakardim. Baris ve Yunus sag kanat rotasyonu olsun, sol tarafa 2 Transfer yapilsin. Nakamura mesela hic fena durmuyor.

icabinda düsük bonservisle gönderin maasi cok yüksek, bir mac oynayip 3 mac cani istemeyen adamdan bize fayda gelmez, alman milli takimda bile bu tavirdaysa kendiniz düsünün bu sezon ne yapar.

Belki Avrupanin en cok kazanan kanat oyuncularindan birisidir kendisi ama karsliginda verdikleri bence cok az, git araplar 20+ milyon Euro kazan bizde kurtulak senden

Son düzenleme:
icabinda düsük bonservisle gönderin maasi cok yüksek, bir mac oynayip 3 mac cani istemeyen adamdan bize fayda gelmez, alman milli takimda bile bu tavirdaysa kendiniz düsünün bu sezon ne yapar.

Belki Avrupanin en cok kazanan kanat oyuncularindan birisidir kendisi ama karsliginda verdikleri bence cok az, git araplar 20+ milyon Euro kazan bizde kurtulak senden
Adamı Dünya kupası bile motive edememişken, Rize, Antep, Çorum deplasmanlarına gitmek için motive olmasını ve sorumluluk almasını bekleyecez bide, net kurtulunması gereken bir külfet.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt