#10 Leroy Sané

Bir adam geçemiyor bazen ya o kadar kuruluyorum ki kendisine. Karşısında sanki Maldini, Nesta var.

Bir tane adam geçememesi, cılız şutları da mı kendisine ayak uyduramayan arkadaşları yüzünden?

Olmuyor, olmayacak işte. Çok istedim ama bu adam profesyonel şartlar içinde sallamıyor bu kulübü. Korkmuyor da

Geçen yıl İnönü deplasmanı sonrası sözleşmesinin fesih edilmesi ve tüm yükümlülüklerinin karşılanması gerektiğini söylemiştim. Bunu olacağından değil ama bir tepki olarak söylemiştim.
Bazen 15-20 milyon euro yakarsın ama sahada eksik kalmazsın. Parası çok alanı yok diye oynatırsan böyle sahada işkence çekersin.
Futbol aklının olmayışının cezası bunlar.
Sözlerine kesinlikle katılıyorum da Saneseverleri nasıl zaptedeceksin.Hala sonuna kadar ne yaparsa yapsın sevicileri var.Ama CV si çok kuvvetli .O bizim kiymetlimiz diyorlar.BJK maçı tam bir felaketti.
Okan Hocamin Sabrı nereye kadar dayanacak çok merak ediyorum açıkçası.Herhalde hocaminda bir limiti vardır inşallah

Leroy Sanayi gibi takılıyor. O şutu atamaması kabul edilemez

Vucut dili sikintili

Performans olarak zaten yanina pas veremiyor top kontrolü falan rezalet ama üstüne bir de vucut dili olarak isteksiz göründügü icin daha fazla göze batiyor

Eger ayrilmak istiyorsa gidebilir arayacagimiz bir oyuncu degil

Hatta acik konusmak gerekirse genel performansi tete ile ayni

Sorsan yorumcu bozuntularına hala iyi transferden sayarlar.
Şu adamın bitikliğini göreceksin arkadaş.Son 10 maçını detaylı izle görürsün.Göreceksin.Milyonlar alıyorsan bunu göreceksin transfer etmeyeceksin.Bu kadar basit.
Yahu çalımı falan geçtim adamda şut yok arkadaş.Nasıl olacak.Yahu şu leş ligde ne adamlar fark yaratıyor.Bu yüzden bunadamın gelmeden önce bitik olduğunu göreceksin.
Benim gibi sıradan adamdan farkın olacak..

Sorsan yorumcu bozuntularına hala iyi transferden sayarlar.
Şu adamın bitikliğini göreceksin arkadaş.Son 10 maçını detaylı izle görürsün.Göreceksin.Milyonlar alıyorsan bunu göreceksin transfer etmeyeceksin.Bu kadar basit.
Yahu çalımı falan geçtim adamda şut yok arkadaş.Nasıl olacak.Yahu şu leş ligde ne adamlar fark yaratıyor.Bu yüzden bunadamın gelmeden önce bitik olduğunu göreceksin.
Benim gibi sıradan adamdan farkın olacak..
En azından bir standardın olacak.10 Luk olmasanda 6- 7 lik is cikartacaksin ama her maç.2-3 maç çok iyi sonrası 2-3 Luk oyun.Bize her maç 6 7 lik oyuncu lazım tüm sezona yayılan.

Yunus da Barış da Sane'nin oynadığı yerde şuanki Sane'den daha çok katkı verir. Takımı da aşağı çekiyor bence vücut diliyle. Bu kadar isteksiz görünmeye gerek yok yani.

11M maaş alıyorsan bazı farklar yaratman lazım oyunda. Olmuyor. Bir oyuncuda ısrarın sonucu böyle oluyor işte. Önümüzdeki hafta iki çalım bir gol atar unutulur her şey ama.

Bok attığımız kerem en azından rakibi yıpratıyordu sürekli.
Şuna bakan bir futbolcu sahaya adapte olamaz. Bu kadar salaş olmanın anlamı yok. Atağa çıkıyoruz 3vs2 eleman dikine koşu atmaya gerek duymuyor geriye geliyor top alacak 15 kişiyi çalımlayacak. Lan senin olayın dikine gidebilmen zaten neyin aptallığı bu.

Iki kanatın da ters ayaklı olması sıkıntılı bence. Sprint atarken ya da hareket halindeyken ters ayaklarıyla orta açamıyor ikisi de. Illa topu durdurup güçlü ayağına topu almak zorunda kalıyorlar bu da hemen zaman kaybı oluyor hem de aksiyonu öldürüyor çoğu zaman.

Elimizde Osimhen gibi bir silah var ama biz bu adamı besleyemiyoruz sağdan soldan. Ve Okan 2 yıldır bu işe çözüm bulamıyor.

Çok büyük futbolcu şüphesiz, aksini iddia etmek olmaz. Ancak 10'luk adamdan 2.5'luk verim alıyoruz geldiğinden beri. Ve devasa maaş ödüyoruz, belli ki olmayacak. Bu adamı kullanmayı beceremiyoruz. En iyisi göndermek. Çok daha makul ücrete Lang'ın etinden sütünden faydalanıyorduk mesela.

Arabistana şutlayın şunu yerine adam akıllı bi u23 oyuncusu getirin

Teklif varsa saniye beklemeden gönderilmeli. Gamsız, sinir bozucu.

Dunki maçta kontraya çıkılacak maçta, sanırım davinson çok müsait olan sane ye pas atmadı. Oyuncuların toplandığı alana gonderdi. O anda sane bayağı isyan etti. Malesef oynadığı oyundan gram zevk almıyor. Topu her aldığında karşısında rakipten ,3 kişi oluyor

Şu adamı bi sol kanatta izleyemedik ya en çok ona yanarım.

Geri
Üst Alt