#10 Leroy Sané

1754692084518.webp

İlk geldiğinden beri inatla sol kanatta oynaması gerektiğini söylüyordum, ikinci yarıda özellikle sol kenara geçtikten sonra o kesitlerini izletti bize. Sağ kanatta da çok iyi çalımları, şutları filan çok keyifli izlemesi ama sol kenarda inanılmaz vizyoner ele avuca sığmayan bir oyuncu. Pep ile sol kenarda bambaşka bir oyuncu çıktı ortaya daha sonra Bayern döneminde Nagelsman ile de sol kenarda çok etkili işler yaptı

Sağ kanatta Barış 'ın vura yıka gittiği, dikine koşuları attığı sol kenarda Sane 'nin bahsettiğim o vizyoner oyunu içime çok siniyor

buna laf atanlari anlamiyorum. Henüz ilk resmi maci ve 2 yarida ucuyor herif. Sutlari iyi degildi dogru ama kac tane asistini yediler. Cok cok daha skor yapacaktir Osimhen ve Icardi ile oynayinca.

Olum hiç mi global futbol izlemiyorsunuz. Şu dandik ligden kafanızı kaldırıp iki tane Bayern, City maçı izleyelim demediniz.

Zaha falan diyenler var. Zaha küçük takımların büyük topçusuydu. Sane ise büyük takımların büyük topçusudur. Hem geçiş hücumunda, hem yerleşik savunmada iyidir. Zaha ise sadece geçişte iyidi. Kapalı savunmalara karşı etkili değildi.

Zaha bencil ve tek başına iş bitirmeyi severdi. Sane rakip savunmayı arkadaşlarıyla açmayı seven bir futbolcudur. Al ver yapar, topa basar, üstünden atlar, dar alanda rakip savunmayı dengesiz yakalayacak işler yapar.

Dolayısıyla Sane alışmalıdır. Zeminlere, çevresindekilere, rakiplere. Barış gibi adamlarla tanışmadan uyum sağlayamaz. Dün bolca gördük o uyumsuzluğu zaten. Osimhen, Icardi gibi iki akıl girince izleyin derim. Özellikle Icardi ile rakip defansları hallaç pamuğu gibi dağıtırlar. İkisi de zeki topçu birlikte oynama uyumu yakalayınca deli dehşet işler yaparlar.

Hücumda dengeli bir takım olduk 2 koçbaşı (Barış, Osimhen) 3 zeki (Yunus, Sane, Icardi) ile açamayacağımız, gol atamayacağımız takım yok.

Oturmus birbirini taniyan kadroda daha ilk 90 dakikasi.

Uzun konusmaya gerek yok. Hicte zorlamadi kendini o sahada.

Bir noktada sag beke davinsona destek kosusu atti. Gumruk maciyla tabela katkisi bekliyorum

2. yarı iyiydi gerçek bir forvetle izlemek lazım ayrıca, bizim takımın oyun sistemine adapte olur 2-3 maça, biraz daha topsuz koşuya başlar şuan bayern gibi verkaçla gitmeye çalışıyor bizim takımın pas kalitesinin düşük olduğunu anladıkça oyun stilini değiştirir biraz

Muazzam bir yetenek ama hem takım hemde zemin adaptasyonu lazım. Bundesliga standartlarından sonra buradaki zeminler çok üst düzey dribbling yeteneği olan bir futbolcuyu zorlamıştır diye düşünüyorum.

Dün belki Sane 'nin de 1 gol 1 asistini izlemiş olabilirdik, neyse zamanla takıma alışacaktır kondisyonu zirveye çıkacaktır. Osimhen & Sane ikilisi çok şeyi değiştirecek bu takımda

bu gsc tayfa ne yiyip iciyo ya bazen aklim almiyor, dünya yildizi sanemiz var nekadar sükür etsek az, elestiriyorlar. dünkü 2. yari özellikle futbolunu harika buldum, dahada iyi olacak. anlamadigim konu zaha sanenin kramponunu tasir anca. zahayla kiyaslamaniz okadar sacmaki. zaha ilk geldiginden itibaren sürekli somurtan bir tipti, negatif hava estiriyordu. sane ise sürekli gülen bir karakter, takima enerji katar.

Pancar tarlasında bu kadar katkı verebiliyor

Adam tilki gibi 2.yarı kapalı defansın zaaflarını o kadar iyi gördü ki ama ona ayak uyduracak kimse yok etrafında

Onun futbol dilini icardi...osimhen ve gelme potansiyeli olan ilkay anlar

Hiç hayalet gibi olduğunu falan düşünmüyom ama tutuktu tabii beklentilere kıyasla

Yine de izlemesi 1 zevk. Getirenlere tşk ederiz

Geri
Üst Alt