GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 293

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
205K
Sayfa
293/322
çok maç seçiyo.Sporting maçında oynat mesela 3 kişi aynı anda bassın yine alamazlar topu ayağından , cl ve büyük maçlarda oynuyo nedense sadece

Maç seçtiğini pek düşünmüyorum da, öyle olsun. O halde gereği yok. Vurdumduymaz tiplerden bize gına geldi artık.
maç seçmeme ihtimali yok mesela monaco maçında şov yapan adam sonraki hafta rezilleri oynadı ,fbnin içinden geçti sonraki hafta yine oynamadı falan bu tamamen maç seçmek.Konsantre olmuyor çünkü salıyor direkt yani.Yoksa monaco,fb maçlarında da gördük hatta çoğu büyük maçta gördük yani oynarsa alamıyorsun ayağındaki topu.Ama saldığı maçta alıp geri dönüyo kaptırıyo direkt hiç adam geçmeye bile uğraşmıyor

Bize ruhsuz ve negatif tiplerden pek katkı gelmiyor, Zaha- Ziyech- Sane hepsinde boyumuzun ölçüsünü aldık. Bizden sonra max. arabistana gideceğini düşünüyorum ben, bu sene yine 6-7 iyi maç oynar ama gününde olmayınca sıfır oynuyor direkt.

Bu adam bu yaştan sonra sol tarafta oynayamaz dedik dinletrmedik bi türlü, yeni yetme yutubçulardan duydunuz yok city de sol kanat oynadı şu kadar maç vs.

Ula adam 23 24 yaşındaydı o zaman taramalı tüfek gibiydi tabi oynar.

Giggs nasıl ki kariyerine sol kanat başladı ama 30lardan sonra gücü yetmedi orda oynamaya.

Sağ kanatta oyun kurucu rolünde oynayabilir en fazla, belki bi nebze 10 no da yapabilir

Sorun mücadele etmemesi degil bana gore, zaten yüksek olmayan futbol iq'su daha da geriliyor. Pas atması lazımken çalım atıyor, çalım atması lazımken pas atıyor, bitiriciligide çok kotu.

Jakobsun desteği çok yoktu maçta - sallainin sağda verdiği destek gibi değildi ama adamda 0 hırs ve istek .

çok garip - derdi tam neyse.

herif sağda kendi oynayamıyo, solda biz oynatamıyoz. ne hazırlayıcı olmayı becerebiliyor, ne de bitirici. bence salıp maaşı hatrına hamle oyuncusu olarak kullanmanın zamanı gelmiş. fener de 12 milyon verdiği herifi hem de skor da yapmasına rağmen sümüklü mendil gibi attı yapacak bişey yok, bizim o kadar atacak kadar bi husumetimiz olmadı allah var ama olmayanı olduracak kadar zorlamanın da manası yok.

Geri
Üst Alt