GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 299

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,8K
Sayfa
299/322
iyi topçu ama iyi durumda değil. sakin olmakta fayda var.
Veli ağabey herif oynamak istemiyor ya. Bizlik birşey yok. Çok salaş takıldı bakti her kaptırdığı top tehlike oluyor iki üç kez acayip basıp geri aldı. İstese oynar yani herif oynamak istemiyor.

Durum tam olarak Umut Sarıkayayanin Picasso - cizsen en kralını cizersin ama cizmiyorsun di mi ağabey karikatürü gibi. Oynasa kralını oynar oynamıyor herif

Birde bu adamla anlaşacak adam yok diyorlardı bu adam futbolcu falan değil bırak verkaç hiçbir şey yapamıyor Asprilla filan bunu top diye oynar bundan sonraki maçlarda ne yaparsa yapsın umurumda değil bugün benim için bitmiştir. İnşallah en kısa sürede gitmesi dileğiyle. Yıllarca nasıl o seviye de oynamış anlam veremiyorum.

Bize geldiginden beri belki toplasan cok iyi oynadigi 10 mac vardir geri kalani bu maasa yakismayan rezalet bir oyun. Sezon basi net hic bonservis istemeden elden cikarmiz gerekirdi ama bizim bakkal hesabi yapan yönetim, bu adami göndersem yerine 20-30 milyon bonservis vermem.gerek diye elden yaramayan oyunculari cikarmadilar. Akli basinda olsalar sezon bitmeden bile bazi oyuncularin yerine gelecek oyunculari yedekte tutup direkt giden oyuncunun yerine onlari getirmeliydi ama nerde o vizyon ancak sampiyonluk kutlamalari yaptilar.

Öyle bir oyun sitili varki , takımla alakası yok. Gol kaçırabilirsin ama takım oyununa katkın olur adamın hiç bir şeye faydası yok.
Bu futbolu abd de veya arabistanda oynarsın.

Türkiyede bile sırıtıyor, şampiyonlar ligi hiç olmaz. Gönderelim bari 1 kişi eksik maça çıkmamış oluruz.

Geri
Üst Alt