- 16 Haziran 2010
- 203.009
- 154.804
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yaw tamam anladık gelip gidip adamı gömme nurim. Birde mor surat filan atmışsın.Haşırtt 36 milyon € sokmuşlar. 20 milyon € bonservis desen, yıllık maaşı 5.3 milyon olur.
2 yıl sonra satmaya çalışsak 10 milyon € veren çıkar mı? Emin değilim. Bilmiyorum bana çok makul bir transfer gibi gelmiyor.
Ayrıca 36 milyon €'yu buraya bağladıktan sonra Osimhen'in geleceğine hala inanan varsa
Yüksek seviyeden maaş dağıtmaya başladık bari J. David'e yönelsinler.
Çift forvetli sistemde o adam İcardi'nin arkasında çok iyi işler yapar. Tek forvet oynayacaksak da iş yapar. Sane, Barış gibi golcü kanatlarımız var![]()
Öyle de 2-3 yıl sonra Etebo cart curt izleyeceğiz diye korkuyorum.Yaw tamam anladık gelip gidip adamı gömme nurim. Birde mor surat filan atmışsın.
Haziranda Saneyi bayern devam etmek isterken arsenal ve araplar da talipken totalde 8.5 milyona falanmı bağlayacaktık sorun nerede anlamadımHaşırtt 36 milyon € sokmuşlar. 20 milyon € bonservis desen, yıllık maaşı 5.3 milyon olur.
2 yıl sonra satmaya çalışsak 10 milyon € veren çıkar mı? Emin değilim. Bilmiyorum bana çok makul bir transfer gibi gelmiyor.
Ayrıca 36 milyon €'yu buraya bağladıktan sonra Osimhen'in geleceğine hala inanan varsa
Yüksek seviyeden maaş dağıtmaya başladık bari J. David'e yönelsinler.
Çift forvetli sistemde o adam İcardi'nin arkasında çok iyi işler yapar. Tek forvet oynayacaksak da iş yapar. Sane, Barış gibi golcü kanatlarımız var![]()
Yok yav sakinim zaten ama bunlar bizim için büyük paralar. Bizim seviyemiz ekonomik anlamda buralar değil. Ayrıca benim futbol düşüncemde veya şöyle diyelim Sane ikonik bir adam değil asla bu paralara oynayacak bir adam değil. İcardi, Sneijder, Osimhen tarzı bir adam olsa yine insan bir şekilde mantığına anlatabiliyor ama ciddi düşüşte olan bir adama bu kadar para bağlayınca ister istemez çekiniyorsun ben onu demeye çalışıyorum.Nurullah sakin ol, yildiz oyuncu almisik hala su soyledir bu boyledir demek ile niye zevk almiyorsun ve kendine illa negatiflik birsey bulma cabasi icindesin? Olmayan parayi vermiyor kulup, 10 yil onceki Galatasaray suan yok artik. Surekli yildiz alinacak diye birsey elbet yok ama Sane firsati varken gidip Sane'yi almaya calisirsin, futbol bu kadar basit hem ayni zamanda bir show business, isin sportif yani bir kenara bir de ekonomik getirisi de oluyor bu tarz transferlerin.
Sonucta buyuk kulubun kendine yakisan transferleri de bu sekilde olur. Gidip 23 yasindaki Sane'yi alamayacagina gore en azindan pili bitmemis ama hala is yapacak Sane'yi almakta buyuk basari. Daha 29 yasinda suan. Gidip bitik adami falan almadik Arsenal ve Bayern teklifte bulunmasina ragmen onlardan alip getirdik.
Hic bir transfer risksiz degil zaten, gidip Jelert veya Frankowski tarzi adamlari da aldik bugun halleri ortada. Transferde kimin nasil olacagini bilemezsin.
Sana tavsiyem: Anı yaşa, hayat kisa cunku.
Bilmiyorum haberdar misin ama bizim yillik gelirimiz 300 milyon euro'yu gecti. Hani bu paralari verebilme seviyesine ulasmadik diyorsun ya bir bilgilendireyim en azindan.Yok yav sakinim zaten ama bunlar bizim için büyük paralar. Bizim seviyemiz ekonomik anlamda buralar değil. Ayrıca benim futbol düşüncemde veya şöyle diyelim Sane ikonik bir adam değil asla bu paralara oynayacak bir adam değil. İcardi, Sneijder, Osimhen tarzı bir adam olsa yine insan bir şekilde mantığına anlatabiliyor ama ciddi düşüşte olan bir adama bu kadar para bağlayınca ister istemez çekiniyorsun ben onu demeye çalışıyorum.
Jelert, Frankowski, Cuesta transferlerinin hepsi facia o paralara millet neler alıyor? Yaşları makul diye yanlış adama para yatırmanın da bir anlamı yok. Ben demiyorum ki yıldız gelmesin. Mesela Osimhen transferi olsa en az 120 milyon €'luk bir operasyon olacak Sane'ye bağladığının 3 katı ama inan gram korkmam o transferden çünkü vereceği katkı onaylı ve çok net her an satma ihtimalin elinde oluyor. Ciddi sakatlık dışında bu transferde hiçbir risk yok. Bu paraları bağlıyorsak kendimizi de düşünüp en az riskli alanlarda kalarak bu işleri yapmalıyız diye düşünüyorum.
Arapları bilmem de emin ol Arsenal ve Bayern gerçekten istese sen Sane'yi alabileceğini mi düşünüyorsun? Bu arada benim karşılaştırma yapabileceğim yer Avrupa tarafı Arapları örnek alacak değilim. Onlarda Saka'nın yedeği olsun diye alıyorlar veya sol tarafta Martinelli, Trossard ile rotasyona sokacaklar ama değecek paralara almaya çalışıyorlar. Haziran'da Osimhen bağlamış gibi sevinmeye gerek yok. Oyun olarak buralara düşecek seviye geldi bizde çok para verip aldık bu bir başarı gibi anlatmaya gerek yok.Haziranda Saneyi bayern devam etmek isterken arsenal ve araplar da talipken totalde 8.5 milyona falanmı bağlayacaktık sorun nerede anlamadım
Arsenal ve Bayern gercekten istedi bu arada, yani oyledir demiyorum gercek bu. Bayern 6.5 milyon euro + 2 milyon euro bonus ile yeni sozlesme teklifinde bulundu ama Sane kabul etmedi. Arsenal'da ciddi olarak ilgilendi.Arapları bilmem de emin ol Arsenal ve Bayern gerçekten istese sen Sane'yi alabileceğini mi düşünüyorsun? Bu arada benim karşılaştırma yapabileceğim yer Avrupa tarafı Arapları örnek alacak değilim. Onlarda Saka'nın yedeği olsun diye alıyorlar veya sol tarafta Martinelli, Trossard ile rotasyona sokacaklar ama değecek paralara almaya çalışıyorlar. Haziran'da Osimhen bağlamış gibi sevinmeye gerek yok. Oyun olarak buralara düşecek seviye geldi bizde çok para verip aldık bu bir başarı gibi anlatmaya gerek yok.
Bizde taraftarlık kültürü biraz değişik yani başarı ile doğru orantılı gidiyor bu gelir işleri. 3 yılın sonunda bu gelirlere gelmek normal hatta biz o potansiyelin yarısını bile kazanamıyoruz ekonomik anlamda.