- 23 Temmuz 2011
- 75.571
- 51.096
- 4.693
En son sana teması vardı memom.Avatarindaki adamin eli neresinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son sana teması vardı memom.Avatarindaki adamin eli neresinde
Öyle değil benceSane için koşmak sence problem mi? Veya bir kanat oyuncusu için sence koşmak problem olabilir mi yau. Bayern'de hepimiz defalarca seyrettik, Sane orada da önüne atılan toplara defalarca depar atıyordu. Mesela bu maçta da yine depar attı, ayağına da aldı topu yeri geldiğinde.
Kanat oyuncusu dediğin koşar abi zaten. Messi de olsan İniesta'nın attığı pası yakalayacağım diye depar atacaksın.
Ellemek serbest MelihimEn son sana teması vardı memom.
Öyle değil bence
Sane oyunu yönlendiren teknik bir kanat oyuncusu topu ayağına ister bu okanın oyun anlayışına uygun değil
Sane ayağına alır 2 adam eksiştir boş odamı görür skor yapar ya da oyunun yönünü değiştirir ne adam kovalar ne de her topa koşar
Oynadıkça anlarız
Bakalım görelim derim hocamBence bu konuda hiç sorun yaşamayız renktaş içini ferah tut. Oyuncu iyi niyetli ve istekli olduktan sonra Okan hoca oyuncuya uygun görev vermeyi ve onu sahaya doğru konumlandırmayı başaran bir teknik adam.
Aksine hücumlar Sane üzerinden dönerken, Sane için önde baskı yapmak hiç problem olmaz.
Terim zaten pas oyunu oynatıyordu okan anlamaz o işlerden gider dinamo kieve fln puan bırakır o yüzdenSaneden isteyecegi tek şey takım savunmasinda bolgesine gelmesi olur gurbuzum.
Yunusu barışı terim niye ırgat gibi koşturup kazanmayı dusunemedi olm ilgincmiş
Sane öyle kosup pres yapiyor ki, hic kücümseme o konuyuÖyle değil bence
Sane oyunu yönlendiren teknik bir kanat oyuncusu topu ayağına ister bu okanın oyun anlayışına uygun değil
Sane ayağına alır 2 adam eksiştir boş odamı görür skor yapar ya da oyunun yönünü değiştirir ne adam kovalar ne de her topa koşar
Oynadıkça anlarız
Presten bahsetmiyorum hocam ayağına top istemesinden ve geriye koşmamasından bahsediyorumSane öyle kosup pres yapiyor ki, hic kücümseme o konuyu
Sane geçtiğimiz sezon Bayern'de bu rolde oynamadı. Savunma arkalarına koşu atan 2. forvet rolü daha fazlaydı. Senin yazdığın işleri Olise yapıyordu.Öyle değil bence
Oynadıkça anlarız
Yanlış oynatmışlar o zamanSane geçtiğimiz sezon Bayern'de bu rolde oynamadı. Savunma arkalarına koşu atan 2. forvet rolü daha fazlaydı. Senin yazdığın işleri Olise yapıyordu.
Yanlış oynatmışlar o zaman

Geriye kosuyor demek istedim bende ilave olarak. Bayernda yapmayani döverler cünkü.Presten bahsetmiyorum hocam ayağına top istemesinden ve geriye koşmamasından bahsediyorum