#10 Leroy Sané

1754169694421.webp

Arkasındaki bekin profili önemli olacak; yüksek verimle oynaması için sık ve etkili hücum bindirmesi yapan bir bekle birlikte oynamalı ki duruma göre inisiyatif kullanıp beki sıfıra indirmek yahut toplu/topsuz içe kat etmek gibi aksiyonlara girişebilsin. Solda Jakobs ve Eren defansif yönden sağlam oldukları için sağbeke tercihen ofansif yönü bir tık daha ön planda olan bir bek alınmalı.

İhtiyaç halinde 10 numara pozisyonunda da idare eder belki ama oyun tarzı itibariyle çoğu kişinin zannettiği kadar verimli olamaz diye düşünüyorum.

yunus ve barisla birlikte oyununu görmek isterdim, tek basina kaldi ver kac yapacak kimse yoktu yaninda

Henüz hazır değil ama hazır olduğunda anlaşabileceği oyuncular olmazsa etrafında yazık olur bu transfere

Yav hazır olup olmadığı nasıl anlaşılıyor abi? Arkasında dünyanın en kötü sağ bek oynayanlarından ve Okan'ın ısrarla hala sahaya sürdüğü Kaan Ayhan adlı şahıs, duran top harici sahada olup olmadığı belli olmayan 20 milyonluk Sara, kamera kendisini çekerken uzay zamanı büken ve hızı x.0.25 olan Bardakçı ile falan nasıl bir performans bekliyorsunuz. Yunus, Osimhen ile falan ile 90 dk oynaması lazım. Takımdaki elit birkaç futbolcudan biri

Bence hazır ve fit durumda hızlanması çok iyi durgun gözüktüğü anlarda bile bir hareketle takımı uçuracaktır

Melo sonrasi ilk defa topa dokundugu an kalitesini bu sekilde gözler önüne seren topcu gördüm bu forma altinda

o paslar ne öyle ya, hepsi zeka ürünü al da at seviyesinde

osimhen'i asist manyagi yapar

müthis aurasi var

Bizim ekosisteme ayak uydurması lazım yoksa işi var . sallai ile verkaç yapmaya calıştı beyni yandı adamın. ona ayak uydurabilecek yunus ve osimhen var şuan. Herifin zihni 10 adım öteden gittiği için senkronizasyon sorunu oluyor. 1 1.5 ay okan buruk idmanı yedikten sonra bayern'den kalan güdüleri koşullanmaları yavaş yavaş silinmeye başlayacak, ağırlaşacak zihni bir galatasaray oyuncusu gibi calışmaya başlayacak işte o zaman takımla uyumlu oynar sane.

Son düzenleme:
Sane, bura Bundesliga değil koçum , önce hazırlanacaksın.

Okan'ın bu adama göre bir bağlantı oyunu kurgulayacagını falan hiç düşünmüyorum.. Tahminimi söylersem adam oyun içinde yanlız kalacak ne kadar iyi olursa olsun sonradan yavaştan yedeğe alıştırılıp Barış ve Yunus'a o mevkiyi verecek adamcı Okan..

Tabi bu olunca bizde Okan'ın arkasından bayağı söveriz gibime geliyor..

Okan'ın bu adama göre bir bağlantı oyunu kurgulayacagını falan hiç düşünmüyorum.. Tahminimi söylersem adam oyun içinde yanlız kalacak ne kadar iyi olursa olsun sonradan yavaştan yedeğe alıştırılıp Barış ve Yunus'a o mevkiyi verecek adamcı Okan..

Tabi bu olunca bizde Okan'ın arkasından bayağı söveriz gibime geliyor..
zaha cöpü mü bu dostum

zaha gibi büyük takım geçmişi 0 olan bi çöpsuyunu saneyle anca bir zaha fanboy karşılaştırırdı zaten

hala boş boş adamcılık bilmemne yunus barış da adamcılık yüzünden oynuyor diyecek utanmasa

Geri
Üst Alt