- 2 Nisan 2012
- 40.270
- 19.900
- 2.548
Neler dendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım "dinlenmesi" amaçlıdır. Genel tavır bu olacaksa, kötü.
Aptal Irkcı şerefsiz.Julian Nagelsmann’ın Leroy Sané’nin kadroya alınmamasıyla ilgili sözleri:
“Artık Bundesliga’dan ve diğer Avrupa’nın en üst liglerinden biraz daha düşük bir ligde oynuyor. Orada daha fazlasını ortaya koyması gerekiyor. Son maçta bir gol attı ve bir asist yaptı ama oyuna tam olarak girmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Ondan mucizeler beklemiyordum. Leroy ile çok konuştum. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur.”
ulan senin kadronda topçu yok hıyar marizlenince çok eğlenecük adam olsan bayernden kovulmazdınJulian Nagelsmann’ın Leroy Sané’nin kadroya alınmamasıyla ilgili sözleri:
“Artık Bundesliga’dan ve diğer Avrupa’nın en üst liglerinden biraz daha düşük bir ligde oynuyor. Orada daha fazlasını ortaya koyması gerekiyor. Son maçta bir gol attı ve bir asist yaptı ama oyuna tam olarak girmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Ondan mucizeler beklemiyordum. Leroy ile çok konuştum. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur.”
Futbola soccer denen yerde TD'lik yapan adamın diyemeyeceği şeyler normalde.ulan senin kadronda topçu yok hıyar marizlenince çok eğlenecük adam olsan bayernden kovulmazdın
Bundesliga 12 sezon tek bir takimin ust uste sampiyon oldugu milletin farmers league diye dalga gectigi bir lig bu farmer dalgasi ilk buradan çiktiHaklı adam iki büyük takımı çıkarın geriye pek bir şey kalmıyor ligde.
Sane için de kamçılayıcı olması temennim. Eğer hala milli takım hedefleri arasındaysa...