#10 Leroy Sané

topu geri almak için pas atıyor genelde. yunus onun mekanizmasını anladı ve rahat ettirdi epey. karagümrük maçında sürekli koşuyu devam ettiriyordu ama topu verdiği adamdan geri alamıyordu. alışmaları lazım işte.

Adamı alıp 4 kişi çalımlamıyor diye beğenmiyor futbol ulemaları yine. Adamın topla işi yok. Herif hızlı ver kaç al git al ver şeklinde. Bizim gscnin beğeneceği tarzda oynamıyor. Adama pas atmıyorlar yahu koşu gösterince yada alana kaçınca. Adam daha ne yapsın. Osimhen buz gibi asisti yedi yunus 2 pas atabildi koca maç boyunca. Herif çaba sarfetmeden adam geçiyor. Gsc ye sorsan adam çöp. Dün kapakları taktı acayip mest oldum

Umarım "dinlenmesi" amaçlıdır. Genel tavır bu olacaksa, kötü.

Umarım "dinlenmesi" amaçlıdır. Genel tavır bu olacaksa, kötü.

Julian Nagelsmann’ın Leroy Sané’nin kadroya alınmamasıyla ilgili sözleri:

“Artık Bundesliga’dan ve diğer Avrupa’nın en üst liglerinden biraz daha düşük bir ligde oynuyor. Orada daha fazlasını ortaya koyması gerekiyor. Son maçta bir gol attı ve bir asist yaptı ama oyuna tam olarak girmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Ondan mucizeler beklemiyordum. Leroy ile çok konuştum. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur.”

Top Liglerden kötü yerde oynuyor diye, daha fazla göze batmali. Onunla konustum, ondan mucize beklemiyorum ama daha fazla göze batmali (istatistik olarak).

Nagelsmann böyle aciklama yapmis. Belki bunu görüp hirslanir ve sezonu +25 gol katkisi ile bitirir

Nagelsmannin aciklama tam bir patateskafa alman aciklamasi. ondan sonra niye küfür ediyon diye zirlarlar...

Sane'yi hırslandıracak açıklamalar CL'de katkı verince ne yapacaksın Nagel?

Bizim için iyi bu kısım

bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur.

Gerçi zamanında van Gaal benzer şeyi Sneijder'da yapmıştı o da hırs yapıp Badr Hari ile özel antrenmanlara başlayıp tekrar Milli takıma gitmişti.

“Artık Bundesliga’dan ve diğer Avrupa’nın en üst liglerinden biraz daha düşük bir ligde oynuyor. Orada daha fazlasını ortaya koyması gerekiyor. Son maçta bir gol attı ve bir asist yaptı ama oyuna tam olarak girmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Ondan mucizeler beklemiyordum. Leroy ile çok konuştum. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur.”
Aptal Irkcı şerefsiz.
Sanki alman ligi muhteşem.Ulan bir bir tane takım 20 senedir sürekli şampiyon oluyor.Ne anlatıyorsun sen..
Oyuncunun kalitesimi düşer
İyi olmadıığı zamanlar bile alınıyordu milli takıma…

Tr ye gitme dedim sana demis trip atiyo resmen deschampa sovuyorduk birde bu cikti.

ulan senin kadronda topçu yok hıyar marizlenince çok eğlenecük adam olsan bayernden kovulmazdın

Haklı adam iki büyük takımı çıkarın geriye pek bir şey kalmıyor ligde.

Sane için de kamçılayıcı olması temennim. Eğer hala milli takım hedefleri arasındaysa...

Haklı adam iki büyük takımı çıkarın geriye pek bir şey kalmıyor ligde.

Sane için de kamçılayıcı olması temennim. Eğer hala milli takım hedefleri arasındaysa...
Bundesliga 12 sezon tek bir takimin ust uste sampiyon oldugu milletin farmers league diye dalga gectigi bir lig bu farmer dalgasi ilk buradan çikti

Geri
Üst Alt