#10 Leroy Sané

Kendimizi kandirmayalim bu maaşla transfer edilen ismi sane değil sami olsa küfür kıyamet önüne geçemezdi kimse. Bir kaç maç daha sabredilir sonra yedek kulübesine geçer adaletli bir takımda

Ulan ne zaman gsmizde bayildigim bir kanat oyuncusunun akip gidisini izleyecegiz.Sane kendine gel bizi üzme

O zaman sen sorunu yanlış yerde arıyosun. Bayern in kadrosu senin suanki kadrondan fersah fersah üstün değil bu arada. İsim isim bak senin ilk 11 inde çok sağlam. Eğer sorun oyun sistemi ise o zaman o sistemi kuramayana bakacaksın bence.
Sistemi kuranın kendi oyun tarzı var, ona göre transfer yapman lazım sonuçta. Dediğim gibi sane çok iyi topçu ama sane'nin bizim tam takıma uyum sağlayacağını sanmıyorum. İnşallah yanılırım

Sistemi kuranın kendi oyun tarzı var, ona göre transfer yapman lazım sonuçta. Dediğim gibi sane çok iyi topçu ama sane'nin bizim tam takıma uyum sağlayacağını sanmıyorum. İnşallah yanılırım
Sistemi olduğuna emin değilim ben işte. Yani ismine sistem dersen evet birşey var ama bana sistemden çok eksik bir plan gibi geliyo. Sistem eğer kanat orta dışında hücumda sadece bireysel fizik kalite ile gol bulmaya çalışmak ise evet young boys da eler Sparta da eler. Kiev de puan alır vs. Tek gördüğüm sistem diye adlandırılan şey ilerde deli gibi pres yapmak. Harici spontane.

Zaten üretmekte zorlaniyoruz takmica, sadece sanelik is degil bu. Kactane kanat geldi gitti, hepsimi kötü. Zaha ziyech tete say say bitmiyor. Hatta ziyech önceki sezonun ikinci yarisinda asilmasa sampiyonluk zordu.

Birde ilk yari yunusda yoktu oyunda. Kapanan takimlara karsi zorlaniyoruz iste. Ama sanede biraz asilmasi lazim evet.

Hocam bizim takıma uyum sağlaması nedemek soylermisin?Kanat oyuncusu topu alıp götürecek ya dibe inecek ya içeri penetre edecek yada orta kesecek.Sozun özü bir atraksiyon gösterecek.En azından bunları yapmayı isteyecek arzulayacak.

Herneyse herkese iyi geceler. Icardi konusu geldi aklıma. Bişey demiyorum sessizce kenarıma çekilip beklicem. Bu konu tekrar alevlendiğinde.

Sistemi olduğuna emin değilim ben işte. Yani ismine sistem dersen evet birşey var ama bana sistemden çok eksik bir plan gibi geliyo. Sistem eğer kanat orta dışında hücumda sadece bireysel fizik kalite ile gol bulmaya çalışmak ise evet young boys da eler Sparta da eler. Kiev de puan alır vs. Tek gördüğüm sistem diye adlandırılan şey ilerde deli gibi pres yapmak. Harici spontane.
Bayern ve city üst düz set oyunu takımları, biz koş koş ve tempo takımıyız. Set hücumuna iyi oturmayı bilmiyoruz. Mesela bu geçenki dünya kulüpler kupasında bayern tak tak bir kenardan ötekine paslaşırken hücumda sane hem ara pasları hem araya sızmaları iyi yapıyordu. Biz öyle bir futbol oynamıyoruz çoğu zaman. Bizde bek ile boğuşman kafa topuna çıkman mücadele etmen gerekiyor

Bayern ve city üst düz set oyunu takımları, biz koş koş ve tempo takımıyız. Set hücumuna iyi oturmayı bilmiyoruz. Mesela bu geçenki dünya kulüpler kupasında bayern tak tak bir kenardan ötekine paslaşırken hücumda sabe hem ara pasları hem arata sızmaları iyi yapıyordu. Biz öyle bir futbol oynamıyoruz çoğu zaman. Bizde bekle boğuşman kafa topuna çıkman mücadele etmen gerekiyor
İşte diyorum ya bunun sebebi oyuncular değil. Oynatan. Avrupa seviyesinde bir futbol yok şuan bizde. Ya bu onlara ters gelecek başarılı olacaz. Yada yine köyümüze geri döncez. 18 inde bir fragram izleriz. Umarım iyi olur. Hoca bizden iyi biliyodur. Tek temennim bu

İşte diyorum ya bunun sebebi oyuncular değil. Oynatan. Avrupa seviyesinde bir futbol yok şuan bizde. Ya bu onlara ters gelecek başarılı olacaz. Yada yine köyümüze geri döncez. 18 inde bir fragram izleriz. Umarım iyi olur. Hoca bizden iyi biliyodur. Tek temennim bu
Tamam biz de kötü topçu demiyoruz, bizim takıma ve futbolumuza uyum sağlaması zor diyoruz. Bize uygun kanat profili değil. Sane hücum setine iyi oturan takımlara uygun. Biz set oyununda yıllardır kötüyüz

Bayern ve city üst düz set oyunu takımları, biz koş koş ve tempo takımıyız. Set hücumuna iyi oturmayı bilmiyoruz. Mesela bu geçenki dünya kulüpler kupasında bayern tak tak bir kenardan ötekine paslaşırken hücumda sane hem ara pasları hem araya sızmaları iyi yapıyordu. Biz öyle bir futbol oynamıyoruz çoğu zaman. Bizde bek ile boğuşman kafa topuna çıkman mücadele etmen gerekiyor
O zaman Barış Alper Yılmaz gerekiyor.

O zaman Barış Alper Yılmaz gerekiyor.
Bir kenarda mutlaka barış gibi adam olmalı. Öteki taraftaki teknik olsa bile sürekli oyunun içinde olmalı ve mücadele etmeli. Sane de ziyech gibi zaman zaman maç içinde dinlenen, kaybolan tarzda bir oyuncu

Bir kenarda mutlaka barış gibi adam olmalı. Öteki taraftaki teknik olsa bile sürekli oyunun içinde olmalı ve mücadele etmeli. Sane ziyech gibi zaman zaman maç içinde dinlenen, kaybolan tarzda bir oyuncu
Benim en büyük kızgınlığım Sane zorla getirilmiş gibi.Ne bir Rashica isteği sürekli denemesi ne bir barış kuvveti nede yunus aklı koyuyor ortaya.Artik silkelenmesi gerekiyor.en sevmediğim de sürekli top kaybı sonrası peşinden kosmamasi.Biz buraya zorlami getirdik bu çocuğu.

Şaka maka az kalsın Barışta gidiyordu. Düşünün nasıl geçerdi maçlar. Görünen o ki Barış bir kanatta kesin oynar diğer kanat Yunus, Sane kim iyiyse oynar.

Benim en büyük kızgınlığım Sane zorla getirilmiş gibi.Ne bir Rashica isteği sürekli denemesi ne bir barış kuvveti nede yunus aklı koyuyor ortaya.Artik silkelenmesi gerekiyor.en sevmediğim de sürekli top kaybı sonrası peşinden kosmamasi.Biz buraya zorlami getirdik bu çocuğu.
Yav nerede oldu bu. Ezber ezber yorumlar atıp duruyorsunuz. Herif kaç kere kademe için geri koşup top kesti. Kademeye bile girdi Sallai önde kaldığında. Başka maç mı izliyorsunuz anlamıyorum ki. Çaba konusunda kimsenin bir sorunu yok takımda. Çok kötü oynayan Sara bile çabaladı dersin bugün için.

Şaka maka az kalsın Barışta gidiyordu. Düşünün nasıl geçerdi maçlar. Görünen o ki Barış bir kanatta kesin oynar diğer kanat Yunus, Sane kim iyiyse oynar.
Biz oyuncuyu degersizlesturmememiz gerekliliği dersini hala cikaramadik yıllardır.Hala hata yapılıyor.CV Şi iyimis diye işleyen çarkın yokolmasina göz yumuluyor.Keremi kaybettin Barışı kaybetmeye ramak kaldı .Ve bunu hep yapıyoruz.Ders almadan.

Yav nerede oldu bu. Ezber ezber yorumlar atıp duruyorsunuz. Herif kaç kere kademe için geri koşup top kesti. Kademeye bile girdi Sallai önde kaldığında. Başka maç mı izliyorsunuz anlamıyorum ki. Çaba konusunda kimsenin bir sorunu yok takımda. Çok kötü oynayan Sara bile çabaladı dersin bugün için.
Ezber ezber değil 10 milyonluk oyun bekliyoruz kendilerinden sürekli top kaybediyor farkindamisin.İsteksizligi çabası.

Karakteri öyleydi biraz. Rahat ve cool bir adam

Geri
Üst Alt