#10 Leroy Sané

Kredisi bitti diyecegim ama tum takim rezil. Sane’nin kotu oyunu da Okan’a baglamak zorundayim.

Fenerli arkadaşlarım Sane konusu açacak diye başım önde geziyorum, ben mübalağa yapayım siz gerçek anlayın. Rezilliğin böylesi. Bu takıma yıldız +28 yaş kanat alınması yasaklansın başka çözümü yok bu işin.

biz bu adamı bir şekilde devre arası araplara kitlemeliyiz, çok fena patlayacak elimizde, en ufak form artışı yok, tam tersine daha da kötüye gidiyor

sut cekme artik

sadece pas ver ya da allah rizasi icin sutlari YERDEN vur

Çok büyük hayal kırıklığı ben hâlâ anlamıyorum. Daha önce de çok yıldız oyuncu geldi bu ülkeye hepsinin kötü performans vermesinin sebebi vardı kimisi yaştan dolayı, kimisi sakatlık kimisi de karakter ama bunun nedenini açiklayamiyorum

devre arasinda acilen dehlemek lazim sene sonuna kalirsa elde acayip patlicak .. herif bitmis okeye donuyor!!!!!!

Bundan önce bu adamın son vuruşları problemli daha oraya bile gelemedik demiştim.Bugün oraya geldik.Yazık yemin ederim.Kim ne derse desin bu işi yapan adam bu futbolcunun son maçlarını izleiyip almayacak arkadaş.Aynı hataları bıkmadan usanmadan yapıyorlar.Tepeden tırnağa defolup gitmeliler bu klüpden.

Adamda hic hirs yok alo Dünya kupasi var dedik adam kendini göstermek icin yirtar dedik hic umrunda degil.

Buna güvenerek başka kanat da almadık, bir de bu sene çok gayretli görünen Zaniolo'yu gönderdik.

Zamanında Onyekuru, Garry gibi ucuz oyunculardan çok iyi verim alıyorduk kanatta. Şimdi Okan’ın aldırıp verim alamadığı adamları göndermeye uğraşıyoruz.

Sane 12m
Zaha 8m
Ziyech 6m

Birileri durdursun artık şunları. Kulübü batıracaklar.

Geri
Üst Alt