#10 Leroy Sané

Sonunda olması gereken. Adam futbolu unutmadı ya. Bayern'de City de izlediğimizde bu adamdı. Umarım gerisini getirir ki neden getirmesin. Biraz sabr etmek gerekiyomuş taraftarın bunu öğrenmesi lazım artık

babasi fevkalade suratli topcuymus

german -africa mixiynen böyle bi ürün ortaya cikmis

sn. suleyman sane yi kutluyoruz

İki golde de top kontrolleri muazzam. Takıma ve lige alışma süreci hâlen devam ediyor, çok daha iyi olacak.

Adama bağıra çağıra gol artırdım kaç maç demedigim kalmadı bugun ilk topu havaya vurunca yine başladık desem de çok iyi toparladi
Özellikle sara yunus Ve İlkay ile istasyon kurmalı
Yunus az kipirdasa Saneyi kral yapar az istese

Biraz da hazırlayıcı rolünü alırsa çok iyi olacak.

Maç alması çok değerli işti, İlkay onboard etmiş biraz da.

Dün iyiydin diye 3 hafta kaybolma birader, top oyna.

Ben hala umutluyum. Hikaye güzel olacak inanıyorum.
Birinci çinko.
Galatasaray Gs GIF by Sporbulteni

Çok hızlı çok teknik

Takımın yıldızı olmasına rağmen top kaptırınca sonuna kadar kovalıyor

Sonunda istenen performans geldi attığı goller dışında yaptığı koşular ve merkeze attığı hat kıran paslar çok iyiydi. Bu iyi futbolun karşılığında Bodo maçında oynamayı hak ettiğini düşünüyorum umarım performansının devamı da gelecektir.

Bayerndeki gibi rakip ataktayken en uçtaki oyuncu olması bize çok katkı sağlayabilir. Bunu düşünmeliyiz. Rakip ataktayken defans yapamadığı gibi rakibe de güven sağlıyor, osimhen yada icardi daha çok defansif katkı verir karşılarken 4-4-1-1 gibi konumlanıp fw arkası osi/icardi yapmalıyız.
Kanat oynarken atağa çıkmada başarılı değil ve çok kişi karşılıyor ne kazar az kişiyle yan yana getirirsek o kadar kadar iyi.

Golleri dışında da baya iyiydi ama yine gol öncesi dakikalarda küfür yemiş bütün platformlarda. Okey kaçırdığı gol kötüydü ama onun dışında hep pozitifti. Saçma 1 takıntı oluşuyodu iyi oldu bu maç çok güzel oldu

Bayerndeki gibi rakip ataktayken en uçtaki oyuncu olması bize çok katkı sağlayabilir. Bunu düşünmeliyiz. Rakip ataktayken defans yapamadığı gibi rakibe de güven sağlıyor, osimhen yada icardi daha çok defansif katkı verir karşılarken 4-4-1-1 gibi konumlanıp fw arkası osi/icardi yapmalıyız.
Kanat oynarken atağa çıkmada başarılı değil ve çok kişi karşılıyor ne kazar az kişiyle yan yana getirirsek o kadar kadar iyi.
O rol için ortasahaya dribling yapan ve hızlı pas çıkarabilen oyuncular lazım. Hali hazırda elimizde bu profile uyan yunus ve mevcut hali ile İlkay var. Mevcut takım bolca uzun pas antremani yapmalı. Kadroda osimhen, barış ve sane varken bunu kusursuza yakın yaparsak, bir çok rakip atağa çıkarken iki kere düşünür.

Geri
Üst Alt