#10 Leroy Sané

Gollere başlamalı. Çok kaliteli futbolcu

Muazzam bir kondisyonu var.Sanki hiç yorulmuyor.Normalde yumuşak bir oyuncu dersin güçlü yıkılmıyor.
Bir ara umudum kalmamıştı.Ama yanılttıyır gibi.Özellikle ligde daha fazla fark yaratması lazım.Daha üretken olması lazım.

Muazzam bir kondisyonu var.Sanki hiç yorulmuyor.Normalde yumuşak bir oyuncu dersin güçlü yıkılmıyor.
Bir ara umudum kalmamıştı.Ama yanılttıyır gibi.Özellikle ligde daha fazla fark yaratması lazım.Daha üretken olması lazım.
Enerjiyi verimli harcamasını biliyor, şu ver-kaçlarda, verip kaçtığı zaman geri alabilse çok daha verimli kullanacağız kendisini.

Adamı bir türlü kaçıramıyoruz. Orta sahada top vereceğimize ceza sahasına yakın versek daha etkili olur. Top kaptiracaksa da orada kaptırsin.

Oldurucu bir orta kesti bariz kalite.Bu tarz maclarda kaliteye ihtiyac duyuluyor.Defansada cok katki verdi.Osimhenin Almanya milli takimina tekrar donmesi icin penalti yi vermesi Sane nin de bu senin hakkin deyip geri vermesi muazzam bi olay.

Maç içerisinde bir pozisyonda durduk yerde orta sahada top kaptırınca dayanamadım saydırdım… ama biliyoruz ki hiçbirşey yapmasa bir anda ortaya çıkıp rakibi alabora edebilecek bir yeteneğe sahip…

200w.gif

Üstad...

Geri
Üst Alt