Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.033
- 90.820
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef bizde futbol iqsu tek rakamlı Barış salai olunca bu üçgenler kurulamıyor. Kocaeli maçında ikiye bir yapmak istedi ya topu hızlı attılar ya uzağına. Eleman milimetrik pasla oynuyor. Zaten pep 3. Pas hatasında kapıya koyardıŞu ucgenleri biz de kurabilsek yeminle 20 gol üstü atar sane. Heytt yavrum bee skrinari şeyinde gezdirdi
Neler dendiSalih Salihson
Flütten ucuz rakıdan pahalı rengim hahhahaSaneyi tam kapasite kullanabilmek için wirtz gerekmiş
Lookman'dan vazgeçtim kaç para ulan bi wirtz
Ouzhan parasıSaneyi tam kapasite kullanabilmek için wirtz gerekmiş
Lookman'dan vazgeçtim kaç para ulan bi wirtz
%100 doğruOuzhan parası
Milli arada bile FB nefretimizden asla ödün vermeyiz.
Zaten adamın olayı cidden ver-kaçların daha seri ve sık yapılması. En verimli böyle çalışır bu adamın yeteneği.Şu ucgenleri biz de kurabilsek yeminle 20 gol üstü atar sane. Heytt yavrum bee skrinari şeyinde gezdirdi
Takım oyunu ile alakalı bence.bizde gol asist yapmadıgı sürece ne yaptıgı umrumda degil
mac seciyor net olarak
yoo bizde oynadıgı macta yaptıgı hareketleri görüyoruz tamamen kopuk futboldanTakım oyunu ile alakalı bence.
Vallahi oyun planımıza baktığımızda pas akışımız çok kötü. İyi pas yapamazsan bu tip oyunculardan verim alışın düşer. Bak iyi kötü oynamasından bahsetmiyorum, verimliliğin düşüşünden bahsediyorum, takımda en verimli oynayan oyunculara baktığımızda defansif ortsahalarımız, ileri uç Osimhen, sadece güç ve kopup gitme ile olsa Barışın verimi daha yukarlarda olurdu.yoo bizde oynadıgı macta yaptıgı hareketleri görüyoruz tamamen kopuk futboldan