#10 Leroy Sané

Tarihin en buyuk kazigi bak Galatasaray tarihinin demiyorum futbol tarihinin gelmis gecmis en buyuk kazigi. Hayatimda bu kadar pas hatasi,top kaybi, yanlis karar veren adam gormedim. Hepsinde muthis basarisiz olmayi cok istikrarli sekilde devam ettiriyo tebrik ediyorum kendisini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam çalımı basıyor ama verkac yapacak adam yok.

Rahat adam geçiyor ama rakip önünü 3 kişi kapattı bu maç. Hiç yoksa 2 kişi kapattı.

Ben beğeniyorum.

Mahalle bekçisi gibi geziyor sahada. Sol kolunu kaldırıp sahayı turluyor. Gebermiş Ziyech'in bile daha fazla katkısı vardı.

Açık açık söylüyorum s.olup gitmediği sürece takımı daha çok aşağıya çeker.

Osimhen falan varken kimse para mevzusu yapmadı bu geldiği anda işler değişti. Çöküşün nedeni bu yüzden istemiyordum işte kendisini başlarda acaba dedim sonuç olarak geldiğimiz noktada olmamızın en büyük sebebidir kendisi.

On alanda topu kaptigimiz bi pozisyon vardi yine veremedi topu Baris’a. Topu veremiyon kaleye kadar git vur ne bileyim bisey yap arkadasinin arkasina top atiyo adam ya cildirmamak elde degil. Gencler ve su mavta yaptigi top kaybi istatistigi kac acaba 40 falan vardir heralde net.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olm sürekli Casper gibi adamların içinden geçmeye çalışma. Bir de asabi asabi abuk subuk paslar verme. 4 kişinin arasındaki adama pas veriyorsun. Biraz basit oyna!

Ilginc bir oyuncu bazen iyi ve genelde kötü maclar cikariyor, aldigimaasin cok altinda oynuyor, dünya kupasi sonra insalzbir arabistan yapar

maç esnasında SANE dışında hiçbir umut olmadığı gerçeğini görmezden mi geleceğiz

takımın geri kalanı herife ayak uyduramadığı için sane kötü oluyor
gülünç

açın da izleyin germanya maçlarını

Canı oynamak istedi mi oynuyor. Oynamak istemezse oynamıyor. Çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncu ama mental olarak güvenilmez bir oyuncu olduğunu tekrardan görmüş olduk. Ha gider fb maçında monaco maçında bir şeyler yapar, olabilir mi olabilir ama bu güvenilmez bir karakter olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Devamlı pas opsiyonu olan ve hızlı pas yapan takımlarda iş yapar. Biz böyle takım değiliz ve bu arkadaştan barış gibi yarıp adam geçmesini bekliyoruz.

Hiç bir şey oynamıyor.

Oynamak için bir çabası da yok.

Son milli takım dönüşünden beri takımdan tamamen kopuk durumda.

Geri
Üst Alt