#10 Leroy Sané

Ne topcuymus be. Ama ne salladik sezon basi ha 😁

Sallayanlara da kızmıyorum Sane sene başı gerçekten kötüydü + travmalar var Zaha Ziyech vs.

Ama Sane de bunu tersine çeviren iyi bir örnek oldu. Yani gerçekten her oyuncuya belli bir adaptasyon süresi yeri geldiğinde verilmeli, direkt asılıp kesilmemeli. Ama kendisini kazanacağımız Live maçıyla anlaşılmıştı. Live maçında oyuna girmemesine rağmen galibiyete herkes gibi sevinmesi, asla trip atmaması vs bu oyuncunun olumlu karakter yapısını göstermişti.

İki üç kişiyle anca tutabiliyorlar. İki adımda beş adım ilerliyor yiğidim aslanım.

Yunus’a al da at dediği pozisyon gol olsaydı keşke

5 tane fln asisti piç edildi takımın geri kalanının kaplumbağa hızında düşünüyor olmasının sonucu

her zmnki gibi takımın en iyisi
Kesinlikle herif gibi hızlı düşünebilen adam yok
Bir tek İcardi belki bir de yunus
İcardi düşünse de vücut gitmiyor hızı yetişmiyor
Yunusla sane kombinasyonu yapmak lazım
Yunusa double yaptırabilir

çok büyük oyuncu

sallayanlar fazla düşünmeden sallıyodu

hep iyiydi herif. hücumda faydalı olamadığında bile çok çalışıyordu git gel yapıyordu ve hücumda etkisizliğinin sebebi takımın kalanıyla da ilgiliydi

mesela bugün dikkatli izleyin tacı falan bile başka atıyor süper biri

bizi de çok sevdi bu birliktelik daim olur inş

ah bir de üst düzey şutu olsaydı

ligi sallamaya baslayınca oynamaya basladı

bravo

Şimdi bu yorumu bizim oyuncularımızı yermek için yapmıyorum, Yunus vb canımız ciğerimiz

Ancak Sane top tier kulüplerle aramızdaki seviye farkını da bir nevi biraz gösteriyor.

Her mevkisinde bir nevi Sane-Osimhen ayarında olan bir takımla kapışıyorsun işte ŞL'de yarı finale falan ulaştığında.

Bu arada nasıl koyduk ama Liverpool'a

Yine düşündüm yine hatırladım göğsüm kabardı

temposuna ve kalitesine ayak uydurabilecek 1 adam daha alsak min double double yapar

Geri
Üst Alt