#10 Leroy Sané

evet görüldüğü üzere hücuma alınacak topçu saneyi de rahatlatması amacı ile boşluklara koşu atan, inceci, tenik biri olması lazım

kısacası bu adama bi musiala bulmak şart

normal sartlarda şöyle bi asistimi yicek attığım oyuncu deliririm adamda pası kendi atmamıs hali var. bayernde yirmi bin defa benzer isleri yaptığı için normallestirdi muhtemelen. biz görünce böyle inceler ouuv oluyoruz.

Şöyle paslarda topun dibine girmeyen solaklar böyük topçu olamıyor

Şöyle paslarda topun dibine girmeyen solaklar böyük topçu olamıyor
bacak arasına vurmak istiyor o açıyı azalttıktan sonra mantıksız vurus değil ama kalecileri iyi bence iyi kapattı o kısa mesafede. açıyı daraltmadan vurmak mesele. icardi de yaptı aynı seyi dün. ilk dokunus doğru olmayınca alan kalmıyor topa vurmaya. yunus sallai ye çıkarsa o bos kaleye atacak mesela. ama o seviyeye gelene kadar ohoo neler var halledilmesi gerkeen. büyük takım asıl son dediğimi yapıyor.

bacak arasına vurmak istiyor o açıyı azalttıktan sonra mantıksız vurus değil ama kalecileri iyi bence iyi kapattı o kısa mesafede. açıyı daraltmadan vurmak mesele. icardi de yaptı aynı seyi dün. ilk dokunus doğru olmayınca alan kalmıyor topa vurmaya. yunus sallai ye çıkarsa o bos kaleye atacak mesela. ama o seviyeye gelene kadar ohoo neler var halledilmesi gerkeen. büyük takım asıl son dediğimi yapıyor.
Sabah sabah ne anlatıyon danyelim

Kendisini izlemek...

Loop Horror GIF by Xbox

Ben starım, ben kralım egosu büyük topçularda vardır

ancak bunu kompleks haline getirmeyen herkes takıma katkı sağlar.

Osi de böyle, İcardi de. Mertens, Sane, Sneijder vs. Hepsi için geçerli. Osi'ye sorarsan dünyanın en iyi santraforu olduğunu düşünüyordur, İcardi'ye sorarsan hala ondan iyi bitiricisi yok. Mertens'e sorarsan en zeki futbolcuyum derdi. Sane'ye sorarsan Messi'den sonra ben gelirim aslında diyebilir. Ego bu isimlerde vardır ve zaten yani biraz gereklidir.

Ama bunu kaprise dönüştürmeyen, takım oyununa önem veren, diğer takım arkadaşlarını öne çıkarabilen ve günün sonunda kendi değil takım kazandığında gerçekten sevinen oyuncular da işte takımla bütünleşir ve esas performansı verir. Zaha'da vs esas problem buydu diye düşünüyorum.

Live maçında yedek kaldığında kapris yapmadığı gün Sane'yi kazanacağımız belliydi.

evet görüldüğü üzere hücuma alınacak topçu saneyi de rahatlatması amacı ile boşluklara koşu atan, inceci, tenik biri olması lazım

kısacası bu adama bi musiala bulmak şart
Bence sadece hucuma degil orta sahaya alinacak futbolcu da dikine gidebilen Sane ile paralel gidebilecek bir oyuncu olmasi lazim.Sane disinda dripling yapan oyuncu Baris Alper o da bir bakiyosun ucuyor bir bakiyosun kayboluyor oyun icinde.

Geri
Üst Alt