#10 Leroy Sané

Sane inanılmaz bir oyuncu gerçekten, hücumda herhangi bir metrikte ligi kırıp geçiriyor. Bunu yaparken Sallai ile uyumu da bence çok önemli. Sallai gelip iç koridoru kullandığı zaman Sane çizgide rakip bek oyuncusuyla bire bir kalıyor ki ordan sonra zaten rakiple istediği gibi oynuyor Sane de

Benzer uyumu Eren ve Barış için de söyleyebilirim, Barış 'ın Jakobs ile oynadığı ve Eren ile oynadığı zaman ki hücumda devamlılığı çok çok farklı hatta Kazımcan oynarken bile bu devamlılığı sağlayabiliyor

Leroy Sane. Bir adamın performansı ve gösterdikleri her gün nasıl bu kadar devasa hale gelebilir ki ? Kalitenin asla tesadüf olmadığını, Manchester City ve Bayern Münih gibi Dünya Devlerinin banko kanat oyuncusu olmanın kolay olmadığını gösterdi yine. Sen en iyisisin.
49ncv1.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sürekli soluna çekiyor içe katediyor diye eleştirildi. diğer oyuncularla uyumuyla birlikte o çektiği topların hepsi ceza sahasına düşmeye basladı. ben maç kamerasından göremiyorum çok ince çalışıyor masallah.

Galatasaray yönetiminin çocuklarına okul bulup, ailesi için özel uçak gönderip, istediği evi de indirimli almasını sağlaması üzerine Leroy Sané: "Hayatımda bana böyle yaklaşan bir kulüp olmadı. Ailemi de kucakladılar. Ben bu ligin içinden geçeceğim." (İbrahim Seten)

Galatasaray yönetiminin çocuklarına okul bulup, ailesi için özel uçak gönderip, istediği evi de indirimli almasını sağlaması üzerine Leroy Sané: "Hayatımda bana böyle yaklaşan bir kulüp olmadı. Ailemi de kucakladılar. Ben bu ligin içinden geçeceğim." (İbrahim Seten)

uhahahaha muhteşem açıklama

Gerçek mi bu açıklama

Pep Guardiola: "Günümüzde modern kanat oyuncuları ‘Leroy Sane tipi’ diyebileceğimiz bir profilde. Uzun boylu, uzun bacaklı, inanılmaz hızlı. Tıpkı Antoine Semenyo gibi... Savunma arkasına koşular için sürat ve bire birde adam geçme yeteneği geçiş oyununda son derece önemli."

Geri
Üst Alt