#10 Leroy Sané

Neyse Barış sağa geçsin bir kaç maç, orada daha iyi olabilir hem. Kayseri maçında da Asprilla veya Yunus oynar sağda, bir şekilde geçelim bir zahmet.

Sakatlanan topçularımızın kendilerini yere bırakıp değişiklik istemek yerine oyuna devam etme ısrarı neden? Profesyonel futbolcu biraz bilir vücudunda nasıl bir anormallik olduğunu ve ona göre hareket eder. Osimhen mesela ufak bir sıkıntı hissettiği an riske atmayıp değişiklik istiyor.

Okan Buruk gözleriyle MR çekemiyor henüz. Oyuncu ağrım var demeden nasıl anlayacak?

Normal bir topçu o burkulmayla oynayamazdı. Ondan sonra nasıl oynadı şaşırdım izlerken

]]" data-quote="Emrah Duvar" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
BAY senin skora en çok katkı veren adamın.

Avrupa maclarinda da oyle mi?

Juve'ye karsi ezip gececeklerini dusunmuyor musun?

Ligde zaten ben bile oynarim, Juve kurasini cekip Sanesiz kalmak kadar sacma bir sans olamaz.

Sakatlıktan kötü dönerse doktorundan , fizyoterapistine, masorüne herkes kapı önüne koyulmalı. Sakatlanan adamın kimlik değistirip gelmesinden bezdim. Bıraktiğimiz gibi buluruz umarım Sanemizi.

Okan da sağlık ekibi de rezalet adamın ayağı burkuluyor maçta anlamıyorlar bunlara topçu yetiştiremeyiz.

sakatligi 2-3 hafta surecek dedilerse 3 ay sonra doner

Geri
Üst Alt