#10 Leroy Sané

Top kayıplarında takımı çok terste bırakıyor. Şu topları soluna çekmeyi bırak be adam. Biraz da sağına çekip içeri gir.

Arkasında Boey olmalı, ayrıca top kayiplarına cozum bulmali. Kaymak gibi zeminden tarlalara geldi, cok inceci oldugu icin kaptirdigi toplarin yarisi zemin ile alakali. Istedigi haraketi top ile yapamiyor bazen. Ayrica, takimin oyunu da buna uyumlu olmali, cogu kez oyunu sag tarafta sıkıştırıp terse uzun ona atmaliyiz. Boylece bos alan bulur ve rakiplere zehir olur. Bunu hic yapamiyoruz.

Sadece yaptigi asist degil, Baris'a da cok ince cikardigi pas var mesela ilk yarida. Okan hoca'nin sunu anlamasi lazim, bu adam gidip oyle 90 dk pres falan yapacak adam degil. Arkasina Boey, yanina Torreira koyacagin, 1-2 top kaybedecek 3'te gol veya asist yapacak. Allah var adam bekledigimden cok fazla geriye donuyor ama istedigi oyun bu degil o net.

Kirmizidan bagimsiz yetenegi sorgulanmayacak bir tip. evet bazen istedigini yapamiyor ama hep deneyen de bu. Yoksa ver geri pasi, yalandan bir iki faul 3-5 sene oynarsin bizde.

Gününde değildi; ona rağmen müthiş bir asist yaptı. Özel bir sorunu mu var, bilemiyorum. Çok ama çok daha fazlasını izleyebiliriz Sane'den. Dünya Kupası'nda olmak istiyorsa performansını artırmalı.

Son düzenleme:
Sane'de bence sakatlikla alakasi yok. Herifin Bayern döneminin özetini 6-7 ay icinde yasiyoruz biz. Bir kac mac baya iyi oynar ve skorer üretir, bir kac mac berbat oynar, sonra vasat performans gösterir ve insanlar iyice sogmaya baslarken, bu devridaim yeniden baslar...

Tutmuyor bizde birlerinin starları
Nang daha fizik katar oyuna açıkcası

Dün kaç top kaybı yaptı? 3 mü 4 mü?
Sadece top kaybını %50 azaltsa çok iyiydi derdim.
Topu alıyor ve sanki gözüne perde iniyor veya inme iniyor gibi öylece topu ayağında tutup boşluk aramaya çalışıyor. Topu ileriye doğru vurup pas hatası yapsa yine gam yemem de adam tam göbeğimizin ortasında top kaybı yapıyor.
Bir kere bu kararsızlığa son vermeli.
Diğer mesele de Uğurcan artık bu adama havadan uzun top atmayı bıraksın. Alamıyor ve alamadığı gibi atak yiyoruz.
Çoğu kişi yazmış ama gamsız olduğunu da düşünmüyorum.
Neyse artık hem Osimhen hem BAY ve eğer kalırsa Sane için çok iyi bir 10 no + uzun pas atabilen 6 şart. Bunlar da insan. Her maç birilerine çalım atıp gol atmak zorunda değiller. Adamlara ara pas atıp kaleciyle birebir bırakmak da lazım.

Bir ortanız olsun ya. Dün sağlam batırdı doğru ama çözülebilir bir şekilde. Hücumda yarattığı pozisyonlar kıymetli.

çok değişik adam ya asla güvenip yola çıkacağın türden biri değil ama maçta kazandırabilir yapacağı bir hareketle
fakat kümülatif bakıldığında aldığı maaş verdiği katkı ve saatli bomba olmayıslan beraber yolları ayırmak daha mantıklı gibi görünmekte

Bu herif güvenilip de 11 oynatılacak birisi değil. 1 pasla, 1 orta ile maçı değiştirebiliyor ama onu yaptığı maç bile başka 1 olumlu hareketi olmuyor desek yeridir. Yani potansiyel olarak 1 tane iyi iş için kahrını çekmek mantıklı bir şey değil. Sezon başındaki haline döndü yine. Skor lazımken son çare olarak oyuna sokulabilir anca. Mevcut hali eldeki hiçbir kanat oyuncusundan daha iyi değil.

ben de çok kızdım ama barışla değişmeliydi
hsonu da olmayacak boşuna tek adama yük bindiriyoruz
dkları dağıtmak lazım

hoca baktı bunu oyuna alsa bu laubali laubali gezecek tüm oyuncuların emegi cöpe gidecek o yüzden 3 tane sag bekle oynadı bunu almadı

sezon sonuna kadar motive edip 1 2 mac cözdürüp kandırıp göndermeliyiz

İlk Liverpool maçında da kesildi ardından çok iyi döndü
Hayırlara vesile olmasını temenni ederim

Geri
Üst Alt