#10 Leroy Sané

Bu kadar gomuldugune gore Liverpool’un icinden gecip iki gol sallicak.

Barış artık iyiden iyiye sağ kanattaki oyunuyla sivrilmişken Sane de mağlum sakatlık sonrası sağ kanatta oynadığında sürekli top kayıplarıyla göze batarken acaba Sane 'yi de eskiden olduğu gibi sol kanatta düşünsek iyi olmaz mı? Lang ile birlikte sol kenarda düşünülsün

Bir maç al be adam Avrupa’da fark yarat

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maasini falan mi almiyor acaba cünkü belli ki sabote ediyor juve deplasmanindan bu yana

Bu kardeş ile sene sonu ayrılmak lazım hala çok iyi topçu olduğunu düşünüyorum bugün bile 3 4 oyuncu arasından sıyrılıp bir şeyler yaptı ama stabilite devamlılık sıfır yürümez yani olmaz.

adam driblinge başlıyor ama 20m yakınında 1 tane gsli topçu yok paslaşacağı adam yok

suç bulmuyorum bu adama

lan bu adamı koy şuan liverpoolda şov yapar anasını satayım yunusla ağır çekimde oynamaya çalışıyor

Saçmalamayın beyler ya adam topu alıyor rakip yarı sahada Barışla kendisi hariç adam yok ne kötü performansından bahsediyorsunuz fifa mı bu.

gamsizligina takanlari anlayisla karsiliyom ama net olarak belli seviyenin ustunde bi herif
boyle heriflerden faydalanmak zorundayiz cok sik dusuremiyoruz kadromuza bu kaliteyi

Genel olarak şahsen benim beklentimin altında kaldı. Sane gelir, bazı maçları deyim yerindeyse tek başına söker alır diye düşünüyordum ben. Ama geldiğimiz noktada bu beklentiyi karşılayacak kadar performans sergilemedi maalesef.

Sezon sonu umarım zarar etmeden elden çıkarırız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etrafın bomboşken niye topukla tek pas falan yapmaya çalışıyosun dostum sürekli kafayı mı yedin

Ligin kalanında maçların bazılarını çözse yeter
Arkadaşlar bu çocuk piyasaya çıktığından beri aynı : GAMSIZ bir görüntü
Bu böyle 18 yaşından beri
Buraya takılmayın
Bu adamı nasıl en verimli kullanırız buna bakmak lazım
Osi ve Langın yokluğunda maçlara ağırlığını koyması için formülleri üretip win win yapmalıyız

Geri
Üst Alt