#10 Leroy Sané

Girdiginde iyi impact verdi

Hala övülüyor.Bizden hiçbir halt olmaz..
Sanki zorla oynatıyoruz adamı.Aldığı parayı bir gram haketmiyor.
Çapsız rezil yönetimşn yatacak yeri yok.Trannsfer rezilliği yaşatıyorlar resmen.Ama bunu görecek taraftar varmı tabiki yok.

MT a alindi. Hayvan gibi takim. Daha Musiala eksik bir de
1773925698340.webp

Osimhen de yokken azami verim almamız lazım TS maçından sonra.

Bu arkadastaki isteksizligin sebebi nedir Sane gibi bir adamdan nasil yararlanamiyoruz anlamiyorum.

Birader son haftalarda agirligini koy ve kritik maclari aldir artik. Ritimsizligi bitirmen lazim artik

Takıma gelen 100. Kanat
Çöp çekilen 100.kanat

Hepsi mi kötü
Bir kaç maç harika oynayıp en iyi takımlarda bile oynar dedirtirken bir anda random beklere karşı varlık gösteremez ise oyuncu eleştirilir.

Maça kötü başlarsa tüm maç aynı şeyleri izletiyor sanki ek iş olarak maça çıkmış gibi takılıyor.

Geldiğinden beri bu başlıkta yapılan eleştiriler de, övgüler de Sane'nin bu sezonki performansı işte.

Konsantrasyon sorunu var. Adam hep organize takımlarda oynamis. Bizde kaos futbolu var. Anlasacagi adam pek yok. O yüzden istikrarsız. Seneye Araplara satarız belki

Niye kötü dendi bu kadar anlamadım. Top ayağına gelince ortaya kadar sürüp pas istasyonu ve boşluklar aradı ama zaten takımın durumu kötüydü. Benzer hareketi fb maçında yaptı golü attı. Bjk’de kırmızı yedi ama sonuç olarak kimsenin yapamadığı asisti yaptı. Bence elinden geleni yapıyor gamsız olduğunu da sanmıyorum mizacı öyle.

Yav yetersiz kaldı o oldu bu oldu tamam da, elimizdeki değerleri hemen harcamayalım. Her futboluya en azından 1 sezon daha şans tanınması gerekir.

Sane ekstrem yetenekleri olan bir oyuncu.

Sürekli onu gönder bunu al bunu geri gönder kardeşim helikopter pat pat diye transfer yapılmaz.

Sane'den seneye nasıl daha çok verim alabilirim diye düşüneceksin.

Geri
Üst Alt