#10 Leroy Sané

Bu adam çok yetenekli aa city ve bayern'de de istikrarsız ve lakayıt oynuyordu biraz ama o takımların sisteminde bu açığı kapatıyorlardı. Bizim takımda çok sırıtıyor

Keşke Göztepe maçını sadece sane neler yapmış herkes görse bugün Okan hoca ile birlikte olup Sane şampiyonluğu kaybetmiş olabılırdik
Bu adam koşmuyor hızlı yürüyor
Bu adam takımı 10 kişi bırakıyor top kaybediyor üzülmüyor ben buyum ister oynat ister oynatma diyor Okan hocamız bu adamı çıkarmıyor belki de çıkaramıyor ben bu maç her ikisinin de kulaklarını çınlattım
Bu adama verilen her dakika her Euro çöpe atılmış para ve zaman olur ıddıa edıyorum göbekli Kaan Ayhan oynasın sağ açıkta bundan ıyı oynar

Maç ritmi eksikliği bence, en iyi haliyle de dağınık oynadığı oluyordu ama bu kadar değildi. Yine de her maç ilk 11 başlamalı.

Bu herif seneye komple salacak demedi demeyin

Satilmasi gerek yazin

50 sene guardiola takımında oynayıp bu kadar basit top kaybı nasıl yapıyor harbiden akıl alır olay değil

ilerde falan kaybetse neyse denedi kaybetti dersin iyi oynadığı ilk yarıda bile 2 tane yedirebilirdi, inanılmaz bişey

Çok ilginç bir oyuncu inanılmaz iyi bir 20 dakika oynadı sanki Messi gibiydi ama sonra kalan süreçte en az 4-5 tane pozisyon yedirtecek pas hatası ve top kaybı yaptı. Maç içinde bu kadar iniş çıkışlı bir oyuncu görmedim ama şuan kreatifliğine ihtiyaç var.

O değilde aklıma geldi

Ulan savunmaya 50 metre koşup top almaya geliyorsun, baskı yokken çalıma girip aldığın topu kaptırıyorsun :asd: rakip karşı karşıya kalıyor

Manyak mıdır nedir ya

almanlarin onu isliklamasi etkiledi mi napti

normalde daha özgüvenli oynuyordu sanki

Vücut dili ve psikolojisi çok iyi değil. Sakatlıktan döndüğünden beri özellikle Beşiktaş maçında da değildi. Milli takım mevzuları da karışık ya. Buraya geldiğine çok pişman belli ki.

50 sene guardiola takımında oynayıp bu kadar basit top kaybı nasıl yapıyor harbiden akıl alır olay değil

ilerde falan kaybetse neyse denedi kaybetti dersin iyi oynadığı ilk yarıda bile 2 tane yedirebilirdi, inanılmaz bişey
iplemiyo takımı dicem heis ama

Ben sevemedim maalesef yani Garry Rodrigues Onyekuru bile daha fazla sorumluluk alıyordu her şey isimle olmuyor işte yaptığı pas hatalarını 3. lig topçuları yapmaz kafası neredeyse artık

Geri
Üst Alt