#10 Leroy Sané

Çok dağınık duruyor sahada. Bir an parlıyor, bir şeyler yapıyor sonra adını bile duymuyorsun. Adını duyduğun zamanlar da yüzde 80 top kaybı yapıyor. Yıllarca Belhanda'nın Kerem'in top kayıplarından yılmış olan biz, topun değerini bilen adamlar lazım dedikçe top kaybı artıyor.

Bu kadar manyak yetenekli ve Allah vergisi fiziği olan bir adamın bu kadar basit hatalar yapması çok yoruyor insanı izlerken.

Bireysel tercih hatalari var ama "kaptirdigi toptan gol yediriyordu" Sane ozelinde degil takim genelinde bir sikinti.

Ne zaman geriden kosanlarin oldugu hucums kalksam, kaptirila. Topta 3 4 kisi dusuyor oyundan. Rakip rahatca istedigi gibi hucum baslatiyor boyle olunca

Ilk yarida defans arkasina guzel toplar atti ama bireyselde sorunlari devam ediyor maalesef.

Sane bence ne umursamaz ne de laubali. Sadece kendisini daha iyi tanıdık ve anlıyoruz ki kolay form kaybeden ama zor form tutan birisi.

Sezon ortası 2 aylık periyotta takımın en etkili hücum oyuncusuydu.

Seneye yabancı sınırı böyle devam edecekse takımda kalmasını tercih ederim kesinlikle.

Şu unutulmamalı ki formsuz halinde bile her maç en azından 1-2 tane net gollük pas atıyor

ezbere oynuyor geometri matematik gibi sahaya anlık algısını ve duygusunu koymuyor futbolu çok özümsememiş bence. mesela baskıya gelen adam yalandan mı geliyor gerçekten tekmeye kafa sokmaya mı geliyor umursamıyor pas hatalarının çoğu bu nedenle

Sane bence ne umursamaz ne de laubali. Sadece kendisini daha iyi tanıdık ve anlıyoruz ki kolay form kaybeden ama zor form tutan birisi.

Sezon ortası 2 aylık periyotta takımın en etkili hücum oyuncusuydu.

Seneye yabancı sınırı böyle devam edecekse takımda kalmasını tercih ederim kesinlikle.

Şu unutulmamalı ki formsuz halinde bile her maç en azından 1-2 tane net gollük pas atıyor

Bravo yiğenim gerçekleri haykırmışsın likenı verdim

Çoğu arkadaş İstanbul’da yaşayıp maçlarda izliyor canlı bizde ekrandan izliyoruz Göztepe maçında canlı izledim saneyi sadece ona odaklandım adam zaten hücumda kaç hatalı pas yaptı onu gectım rakibe 2 tane gollük hatalı pas verdı top kaybetti ve umurunda değil .
Bu arada takımla bağı da kopmuş Boey e yardıma gelmiyor ruhsuz mutsuz güçsüz
Zaha yı yolladık biz zahanın ayakkabısının bağcığı olamaz

Çoğu arkadaş İstanbul’da yaşayıp maçlarda izliyor canlı bizde ekrandan izliyoruz Göztepe maçında canlı izledim saneyi sadece ona odaklandım adam zaten hücumda kaç hatalı pas yaptı onu gectım rakibe 2 tane gollük hatalı pas verdı top kaybetti ve umurunda değil .
Bu arada takımla bağı da kopmuş Boey e yardıma gelmiyor ruhsuz mutsuz güçsüz
Zaha yı yolladık biz zahanın ayakkabısının bağcığı olamaz
Bir tanesi resmen alda at cinsindendi.

Bazı çiçekler bu topraklarda yetişmiyor malesef. Dünya kupasında oynayacak hala piyasası var bonservis bile kazanabiliriz. Arabistana yolcu edebiliriz sene sonu

Zaha'ya umursamaz deniyordu bir de. Peh... Sene sonu ilk kurtulmamız gereken isimlerden.

Saçma sapan lakırtılar.

Sorsan yine bir çok kişi çok iyi oynadı falan der.

Bana göre rezil bir top oynadı. Sallai'ye attığı 2 pas dışında sağ olsun kalan asistleri Göztepe'ye yaptı.

İğrenç bir oyun stili var. Valla bu dengesizlikten acayip sıkıldım.

Güle oynaya aldığımız maçı sağ olsun bu tip adamlar yüzünden zor bela aldık.

Hele bir pozisyon var ilk yarının sonunda. Ceza sahasında bir tane Göztepeli duruyor yani hareketlenmiyor bile duruyor.

Bizim top klas oyuncumuz Sane pası ona verip içeri 1-2 girelim maça ortak olun diyor sanırım.

Geldiğin güne lanet olsun, umarım sezon sonu ayrılabiliriz bundan çok sıkıntı yaşatır bize.

Hem saha içinde hem saha dışında. Maddi olarak da maaşı elimizi çok kapatır.

Geri
Üst Alt