#10 Leroy Sané

Sorsan yine bir çok kişi çok iyi oynadı falan der.

Bana göre rezil bir top oynadı. Sallai'ye attığı 2 pas dışında sağ olsun kalan asistleri Göztepe'ye yaptı.

İğrenç bir oyun stili var. Valla bu dengesizlikten acayip sıkıldım.

Güle oynaya aldığımız maçı sağ olsun bu tip adamlar yüzünden zor bela aldık.

Hele bir pozisyon var ilk yarının sonunda. Ceza sahasında bir tane Göztepeli duruyor yani hareketlenmiyor bile duruyor.

Bizim top klas oyuncumuz Sane pası ona verip içeri 1-2 girelim maça ortak olun diyor sanırım.

Geldiğin güne lanet olsun, umarım sezon sonu ayrılabiliriz bundan çok sıkıntı yaşatır bize.

Hem saha içinde hem saha dışında. Maddi olarak da maaşı elimizi çok kapatır.
Herşey bir tarafa da kaybettiği topa Hicbirsey olmamış gibi bakması insanı deli ediyor.Ne olacak ben istediğimi yaparım modunda.Sanesever herkese saygı duyuyorum ama bizim için çok lüks ve fazla.Bize cevval kanat oyuncusu gerekli.Buarada senin söylediğin her kelimeye imzamı atarım.Agzina sağlık.

Top kayıplarının editini yapmışlar, izlerken yine çıldırdım ya. Bir insan City, Bayern, Almanya milli takımı görüp de nasıl Keramettin gibi maç başına 20 top kaybı ile oynayabilir harbiden aklım almıyor. Ondan kurtulduk dedik, bu çıktı şimdi başımıza. Futbolda artık en sıkıntı yaratan şey zaten bu olur olmadık yerde ve zamanda yapılan top kayıpları. Rakip 2 pasta ceza sahanda bitiveriyor. Bizim bir de en büyük defomuz zaten bu olduğu için rakipler extra çalışıyor bu işe. Bu herifi oynatmaktansa sabaha kadar Asprilla'yı tercih ederim.

Bir daha kimseye böyle yüksek maaslar vermeyin. Birdaha böyle vurdumduymaz star oyuncular getirmeyin, birakin artik su Yildiz oyuncu sevdasini, tabi ara sira parasini hakedende geliyor ama genelde elimizde patliyor bu oyuncular. Umarim DK dan sonra bir enayi cikarda alir bunu. 1 mac oynayip 3-5 mac idare eden oyunculara gerek yok.

Sezon sonu kesinlikle satılmalı. Yetenek maalesef para etmiyor. İşine saygı, iş disiplini, sorumluluk ve takım bilinci olmadan iyi futbolcu olunmaz.

Sezon sonu kesinlikle satılmalı. Yetenek maalesef para etmiyor. İşine saygı, iş disiplini, sorumluluk ve takım bilinci olmadan iyi futbolcu olunmaz.
Bence Sane'de işine saygı, disiplin problemi yok. Hatta futbola fazla pro bakıyor bence. Ruh yok adamda. İsyan etme yok. Maç kaybetmeyi kabullenmeme yok. Pro bir oyuncu ama vurdumduymazlık gibi karakter özelliklerini sonradan değiştiremezsin. O yüzden özellikle kanat oyuncusu alırken bizim oyuna uygunluğunu, karakter özelliklerini vs iyi analiz etmek gerek. Zaha, Tete, Ziyech'de de aynı hata yapıldı ki bence Sane ne Zaha ne de Ziyech katkısının yarısını bile veremedi şu ana kadar. F/P olarak son yıllardaki en berbat transferimiz olabilir.
Niye bu yaşta TR'ye düştüğü de az çok belli oluyor yani. Bu tarz bir adamı taşımak, tolere etmek zordur.

Bizim oyun kanadın topu alıp 700 kişiyi geçmesi gerektiği şeklinde olduğu için 4 senedir hiçbir kanat istediğimizi veremiyo al ver yapacağı adam yok,araya koşsa görecek adam yok,araya atmak istese kaçacak adam yok,orta açmak istese osi hariç vuracak adam yok,paslaşmak istese teknik adam yok,herkes yıldız kafasında olduğu için hareket eden adam yok,takımda rakip defansa şuursuz koşma harici bi bok yok

Bende yeterli bulmuyorum da esas sorun başka yerde, 4 senede 40 tane kanat değiştirmişsin hiçbirine tam olarak budur diyememişsin saneyi gönder yamalı al o da deniz türüçe dönecek

akşam skor üret yoksa uçarım burdan

Bizim oyun kanadın topu alıp 700 kişiyi geçmesi gerektiği şeklinde olduğu için 4 senedir hiçbir kanat istediğimizi veremiyo al ver yapacağı adam yok,araya koşsa görecek adam yok,araya atmak istese kaçacak adam yok,orta açmak istese osi hariç vuracak adam yok,paslaşmak istese teknik adam yok,herkes yıldız kafasında olduğu için hareket eden adam yok,takımda rakip defansa şuursuz koşma harici bi bok yok

Bende yeterli bulmuyorum da esas sorun başka yerde, 4 senede 40 tane kanat değiştirmişsin hiçbirine tam olarak budur diyememişsin saneyi gönder yamalı al o da deniz türüçe dönecek

İlkay gibi ileride pas merkezi olabilecek adam olunca iyi çalışıyor. Yunus o görevi yeterince yapamadı özellikle ligin ikinci yarısında.

Söylediklerinin hepsinde haklısın diyelim , peki Boey Rashica nasıl oynadılar aynı kanatta???Rashica zamanı inanılmaz yardım mı geliyordu ? Rashica zamanında inanılmaz set oyunumu oynuyorduk.Bilakis Rashica topu alıp götürüp bir şekilde Icardi'ye sevkiyat yapıyordu.Aynısının benzerini bir şekilde Barış sağ açık oynadığında göstermeye çalışıyor en azından.Sane'ye kimse kötü topçu demiyor.Sane kendi çapında orkestra olmak istiyor ,birşeyler karıştırıyor ve topu en olmaz yerde kaptırıyor ve asla peşine düşmüyor.İşte sinir katsayısı burada artıyor.Duran iki topla asist yada 2 ara pas koca 90 dakikada bir zahmet yapıversin 12 milyonun hatrına. Bir zahmet.Zannımca sizleri büyüleyende bunlar.Zaten onun için gelmedi mi???
Sezon başından beri bir tutturulmuş Sane'yi kimse anlamıyor.Arkadaş ,anlamamıza gerek yok maç kazanmamıza gerek var artık.Sadece isteğimiz Sağ açık gibi oynasın hepsi bu.Yok şöyle yok böyle yorulduk vallaha.Topçu bildiğin çıkar oynar hocam.

Son düzenleme:
Bu adam sadece 3. Bölgede topla buluşmalı geride zırvalayıp kaybediyor

Volkan demisti ki Sane bu ligde is yapmaz. Hic sasmaz ki Genclerbirligi macinda bu adam sov yapacak:)

Söylediklerinin hepsinde haklısın diyelim , peki Boey Rashica nasıl oynadılar aynı kanatta???Rashica zamanı inanılmaz yardım mı geliyordu ? Rashica zamanında inanılmaz set oyunumu oynuyorduk.Bilakis Rashica topu alıp götürüp bir şekilde Icardi'ye sevkiyat yapıyordu.Aynısının benzerini bir şekilde Barış sağ açık oynadığında göstermeye çalışıyor en azından.Sane'ye kimse kötü topçu demiyor.Sane kendi çapında orkestra olmak istiyor ,birşeyler karıştırıyor ve topu en olmaz yerde kaptırıyor ve asla peşine düşmüyor.İşte sinir katsayısı burada artıyor.Duran iki topla asist yada 2 ara pas koca 90 dakikada bir zahmet yapıversin 12 milyonun hatrına. Bir zahmet.Zannımca sizleri büyüleyende bunlar.Zaten onun için gelmedi mi???
Sezon başından beri bir tutturulmuş Sane'yi kimse anlamıyor.Arkadaş ,anlamamıza gerek yok maç kazanmamıza gerek var artık.Sadece isteğimiz Sağ açık gibi oynasın hepsi bu.Yok şöyle yok böyle yorulduk vallaha.Topçu bildiğin çıkar oynar hocam.
Raşikacı olarak söylüyorum raşika sadece bizim ligde oynadı şlde falan test edemedik ayrıca yanında mertens gibi biriyle ve önünde hareket eden o zaman çok beğendiğim klas bi icardi vardı sanede böyle bi durum yok 10 numarasız oynuyoruz sezon başından beri,önünde de eküri olunamayacak osimen var al ver yapamaz kane gibi,

Bu eleştiriyi bende yaptım geçen aylarda yok on numara beslesin yok bek yardım etsin yok forvet yardımcı olsun ee o zaman bende performans veririm diye yukarda belirttiğim gibi performansını bende beğenmiyorum zaten ama tüm suç da bunda değil çünkü al ver yaptığı an messiye dönüşebiliyor ama o sekans çok kısa süreli oluyo yunus sara asprilla falan mertensin musialanın bernardonun atacağı 20 topun 18ini atamıyor 2 taneyi atınca da iş yapıyor bende atılacak duruma getirirsek oyunu/oyuncuyu verimini artırabiliriz diye düşünüyorum

Misal icardinin şuanki halinde arkasına oliseyi koy bir bok olmaz yine ama sanede işler henüz öyle değil bana göre

Geri
Üst Alt