GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 311

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,4K
Sayfa
311/322
Bence açıktan sabote etmeye başladı. Son dakika yaptığı iş hata ile falan açıklanacak bir şey değil.

Gittiği günü bekliyorum. En az dakika alması ümidiyle...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence açıktan sabote etmeye başladı. Son dakika yaptığı iş hata ile falan açıklanacak bir şey değil.

Gittiği günü bekliyorum. En az dakika alması ümidiyle...

Bu herifin takim basarisiyla falan isi olmadigina artik eminim..Tek amaci kendini tatmin etmek 3 kisinin arasina girip ciktigi zaman orgazm oluyor veya savunmada kayip top kaptigi zaman.. Hersey kendi kisisel tatmini icin

Bu herifin takim basarisiyla falan isi olmadigina artik eminim..Tek amaci kendini tatmin etmek 3 kisinin arasina girip ciktigi zaman orgazm oluyor veya savunmada kayip top kaptigi zaman.. Hersey kendi kisisel tatmini icin
Valla ne kafası yaşıyor gram umurumda değil ama bu formayı bir daha giymemesi dileğiyle...

yetenek ya da atletizm problemi yok adamın kafası düzgün çalışmıyor karar mekanizması tamamen arızalı
Aynen. Hızına bakıyorsun at gibi geriye de koşuyor vs vs ama bir futbolcu bu kadar arızalı olmamalı. Şimdi Barca maçında oynayıp 2 defa angut gibi top kaptırsa 1'i kesin gol olur. Rakip ceza sahasında kaptırsa neyse de ya bizim yarı sahamızda ya da bizim ceza sahasının civarında filan kaptırıyor.

Sallai ileri pas gelecek diye düşündü sane yerinde kalacak diye düşündü hiç anlasamiyolar eren ve jabobs bile daha iyi anlaştı 10 dk da

30 maç oynuyorsa pasa iki üç maçta performans veriyor aldıgı tonla paraya karşın
Zaha o kadar gol asist yapmasına rağmen yollandı yazık bu kadar zaman almasına sanenln

ben saneye kötü sözler söyledim ve ceza yedim.

o bizim süperstarımız ondan beklentimiz fazla olduğu için tepkimizde abartıya kaçabiliyor. leao ve sane ikilisine güvenimiz tam

Geri
Üst Alt