Almasak artık yeter. Çalışkan lazım artık. 30 yaşında 5 milyon maaş alan topçu görmekten tiksindim takımdaYıldız kanat yaramıyor bize.
Yıldız oyuncuları 10 numaraya, orta sahaya ve forvete almak lazım.
keşke 5 alsa 12 alıyor bir deAlmasak artık yeter. Çalışkan lazım artık. 30 yaşında 5 milyon maaş alan topçu görmekten tiksindim takımda
İlkay önce çıksın 1 tane maç aldırsın ,icraat yapsın, tavaya yumurta kırsın.Yana pas geriye pastan başka hiçbir olayını görmedik. Doğrumu???ilkay ile beraber, hocayı yönetime şikayet ediyorlarmış.
Eğer dediğin doğru ise bir daha 1 kez olsun oynatırsa hocaya sevgim biter gider.Uçar izi bile kalmaz.Teyit ettirmiştir inşallah.ilkay ile beraber, hocayı yönetime şikayet ediyorlarmış.

Aldığı paranın ya da kaçırdığı golün gerçekten hiçbir önemi yok artık.10da 1i kadar para kazanan saviolonun attığı golü kaç denemede atardı acaba![]()
Zaten hücum katkısını geçtik, gerçekten kontrataka çıkarken kaptırdığı top tüm kimyayı bozuyor ve bunu mütemadiyyen yapıyor. Bıkmadan usanmadan.Varmıdır böyle sürekli top kaybeden bir kanat oyuncusu çok merak ediyorum.Aldığı paranın ya da kaçırdığı golün gerçekten hiçbir önemi yok artık.
Yeter ki bizim yarı sahamızda adamlara assist yapmasın. Defansif anlamda öyle hatalar yapıyor ki telafisi mümkün olmuyor çoğu zaman.
Skora etki eden kanat oyuncusu bulmak artık hiç zor değil. Bu arkadaşın da ikamesi zor olmayacaktır. Kendisi elimizdeki en büyük yük.
Bu arada kanat oyuncusunun top kaybetmesi kadar doğal bir şey yok. 3. bölgedesindir, kaptırırsan sorun olmayacak ya da risk alınabilecek bir noktadasındır ve denersin anlarım.Zaten hücum katkısını geçtik, gerçekten kontrataka çıkarken kaptırdığı top tüm kimyayı bozuyor ve bunu mütemadiyyen yapıyor. Bıkmadan usanmadan.Varmıdır böyle sürekli top kaybeden bir kanat oyuncusu çok merak ediyorum.
Bu parayı verecek dünya üzerinde herhangi bir takım bulabilirsen gönderirsin.kariyerini daha fazla karartmaya gerek yok . bundesligaya veya EPL ye yollayalım