GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 320

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,1K
Sayfa
320/322
Bugünlerin geleceğini geldiği ilk gün söylemiştim. Saçma sapan bir adamdı ve çok sağlam şekilde bize çaktılar.

Geldiği dönem Arsenal'in elinden aldığımıza falan inanılıyordu :asd:

Bayern ile oynadığımız 2 CL maçında da top buna gelince rahat bir nefes alıyordum çünkü topu bir şekilde bize veriyordu.

Orada da leşti kimin torpillisiydi bilmiyorum ama Bayern'de fazladan 2 yıl oynadı.

bu adam yıldız kanat mıydı yıldız kanat forvet miydi onu da karıştırmamak lazım. ben açık alan olmadığı sürece bayern-city'de bizdeki kadar topla seviştiğini hiç hatırlamıyorum. böyle rodyrgo filan tarzı vini gibi hazırlamaktan ziyade çok daha bitirici bi pozisyondaydı zannedersem. hazırladığı da kalenin ağzında kendi bitiremeyeceği topun pasıdır en fazla. hani geçen sene barış filan da zayıf teknikliydi amenna ama leao varken bu herif sadece bitirici pozisyonda kullanılmalı. leao normal şartta her türü oynar o yüzden düzgün planda barış'ın da, sane'nin de performansını tek başına yükseltmeli.

ha şu haline bakmadan hoca yemeye filan çalışıyosa nafakasını verip kale direği olarak kullanılsa da sesim çıkmaz.

Salah'ı "Bizde Sane var" diye reddettiğimiz iddiaları eğer doğruysa, vah Galatasaray'ımın futbol aklına...

Gerçi yalansa da vah Galatasaray'ımın futbol aklına.

10da 1i kadar para kazanan saviolonun attığı golü kaç denemede atardı acaba ;D
Aldığı paranın ya da kaçırdığı golün gerçekten hiçbir önemi yok artık.

Yeter ki bizim yarı sahamızda adamlara assist yapmasın. Defansif anlamda öyle hatalar yapıyor ki telafisi mümkün olmuyor çoğu zaman.

Skora etki eden kanat oyuncusu bulmak artık hiç zor değil. Bu arkadaşın da ikamesi zor olmayacaktır. Kendisi elimizdeki en büyük yük.

Aldığı paranın ya da kaçırdığı golün gerçekten hiçbir önemi yok artık.

Yeter ki bizim yarı sahamızda adamlara assist yapmasın. Defansif anlamda öyle hatalar yapıyor ki telafisi mümkün olmuyor çoğu zaman.

Skora etki eden kanat oyuncusu bulmak artık hiç zor değil. Bu arkadaşın da ikamesi zor olmayacaktır. Kendisi elimizdeki en büyük yük.
Zaten hücum katkısını geçtik, gerçekten kontrataka çıkarken kaptırdığı top tüm kimyayı bozuyor ve bunu mütemadiyyen yapıyor. Bıkmadan usanmadan.Varmıdır böyle sürekli top kaybeden bir kanat oyuncusu çok merak ediyorum.

Zaten hücum katkısını geçtik, gerçekten kontrataka çıkarken kaptırdığı top tüm kimyayı bozuyor ve bunu mütemadiyyen yapıyor. Bıkmadan usanmadan.Varmıdır böyle sürekli top kaybeden bir kanat oyuncusu çok merak ediyorum.
Bu arada kanat oyuncusunun top kaybetmesi kadar doğal bir şey yok. 3. bölgedesindir, kaptırırsan sorun olmayacak ya da risk alınabilecek bir noktadasındır ve denersin anlarım.

Ama senin bekin ileri bindirmiş, bütün takım hücum pozisyonu almışken osuruktan bir çalım atacağım diye top kaptırmak ya da dünyanın en basit pasını atamamak kabul edilemez. Top kendi sahamızda iken bunları denemesi ise tam bir şaka gibi geliyor bir buçuk senedir.

Trabzonspor maçında ne kadar kötü olduğumuzu anlatmak için söylüyorum Trabzon maçında kötü oynadı ama en iyi oynayan da Galatasaraylıydi diğerlerini varın siz düşünün.

Geri
Üst Alt