10 Maçta 1 Galibiyet Alan Takım ve Takımın Teknik Direktörü

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
evt yorumları alalım arkadaşlar

not:lig ve şl de olan maçlar

Bütün taraftarlar olarak kullanılıyoruz.
Bu boktan oyuna hep bir kılıf üretip yanlış yaptık.

artık gönderilmeli bu td. takımda liyakat yok. herkes türkiye neden bu halde düşünüyor, çünkü ülkede liyakat yok. aynısı kulüp için de geçerli, iş bilmeyenler iş başında, kötü oynayanlar sahada, iyi oynayanlar kenarda. ftnin adaletli olduğunu söyleyen bir adam daha çıkacak mı acaba?

Haftaya bir maglubiyet daha alacaktir.

Transfer döneminde o düğün senin bu kına benim gezen Abdürrahim le Vali fetişi MUSTAFA önce gitmeli.Sonra hocaya plaket verilip sene sonu emekli edilmelidir.

Böyle bir saçmalık olmaz. Santrafor olmaması bu duruma mazeret olamaz. 10 maçta bir galibiyet almak dibin de dibi artık.

Velhasıl kelam hocanın adı Fatih Terim olmasa çoktan kovulmuştu.

Ülkedeki çirkinliği anlamak için

Aspor'da Levent Tüzemen'e
Tribündeki ultraslana
Basın toplantısındaki medya maymunlarına bakın

Böyle bir saçmalık olmaz. Santrafor olmaması bu duruma mazeret olamaz. 10 maçta bir galibiyet almak dibin de dibi artık.

Velhasıl kelam hocanın adı Fatih Terim olmasa çoktan kovulmuştu.
Ben de bu maça kadar yapılmayan transferlerden dolayı hocayı savunuyordum.Ancak yaptığı onyekuru-ömer değişikliği ile resmen rizeye hediye etti maçı.

3 milyon euro civarında bir para almaktadır.
Hem de VIP'den izlemek için.
Ne ballı adamlar var arkadaş insan hayret ediyor.

Şampiyon olursa 500.000 euro da bonusu kapacaktır.Bu da fazla bilgi.

10 Maçta 1 Galibiyet Alan Takım ve Takımın Teknik Direktörü

muhtamelen haftaya 12 de 1 olacak

istifa et, istifa et. istifa et.

Albayrak, Cengiz, Terim

S... gidin

Aek hazırlık maçından beri söylüyorum bu takım bişey oynamıyor diye. Hala göremeyenler var

Aek hazırlık maçından beri söylüyorum bu takım bişey oynamıyor diye. Hala göremeyenler var

Kaç senedir oynamıyor zaten. Geçen sezon mesela Gomis Rodriges ikilisinin sayesinde şampiyon olduk. Ve tabiki en büyük emek taraftarındı.

terim'in bir bildiği vardır ya saçmalamayın.terim bilmiycek de biz mi bilecez!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt