10 Temmuz Olağan Divan Kurulu Toplantısı | CANLI

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
50659

Galatasaray olağan divan kurulu toplantısı başladı. Ağustos 2019 toplantısının yapılmaması oy birliği ile kabul edildi.

[B]Burhan Can Terzi[/B]‏ @[B]burhancanterzii[/B] 19 dk.19 dakika önce
Daha fazla
Yönetim kurulu, divan toplantısına bir hayli eksik katılınca divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu, “Herhalde tatile çıktınız” dedi. Yusuf Günay da “İşler yoğun” diye cevap verdi. Hamamcıoğlu da “Divan toplantısı işleriniz arasında yok tabii” şeklinde konuştu.

Yusuf Günay abim konuşuyor
İnanılmaz kibar , içten bi insan.
Çok kaliteli biri böyle insanlara ihtiyacımız var

Yusuf Günay: "Biz ibra edilmedik ama hiç kimseye sitem etmedik. Kimseyle bir problemimiz yok. Buna rağmen bazı arkadaşlarımız ilave tedbirler için mahkemeye gitti. 'Yönetim yetkilerini kullanmasın' diyerek mahkemeye gitmek hangi akla hizmet eder?"

Divan Üyesi Mehmet Bilen: "1,5 yılda iki şampiyonluk ve bir Türkiye Kupası alındı. Taraftar mutlu, borçlar azalıyor ama buna rağmen bir grup mart ayından bu yana bu yönetimi devirmeye çalışıyor. Kişisel hırslarınız için lütfen kulübe zarar vermeyin."

Yönetim toplantıya tam kadro katılsaymış keşke

divan baskanina bak

Bu divan başkanları hep oturan boğa gibi oturup tekerimize çomak sokuyorlar gibi hissediyorım
Her divanda da aynı tavırlar

[B]Aslan News[/B]‏ @[B]Aslanews[/B] 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
Mehmet Bilen: "Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı olup liseden mezun olanlar 'abileri' aracılığıyla üye yapılıyor. En son örneğini birkaç gün önce Levent'te yaşadık. Sonra oy potansiyeli olarak kullanılıyor ve 4-5 bin liralık işlere 20-30 bin liraya başlatılıyorlar. Kulüp böyle batıyor."

Fenerlilerin üye yapılması mevzusu ayrıştırmaya neden oluyo deniyo...
Eeee kovun o zaman o pijleri de biz de sinir olmayalım

Aha çıktı yılan

bu adam başkan seçimlerine falan girmişti dursunla , iyi kurtarmışız valla.

Bu Eşref çok sinsi, büyük bir ihtimal bunu hazırlıyorlar başkanlık için. Dalga geçer gibi divan başkanlığı yapıyor.

Geri
Üst Alt