#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder güzel gol atdi eyvallah

Ama Sneijder iyi oynamiyor..GS Taraftar Gözlüğü bi kenera koymak lazım

* LG G2 Tapatalk *

Maç boyunca etkili olabileceği bir yerde top alamıyor ki. Bildiğin Fatih Hoca zamanındaki gibi koşuyor ama sürekli orta saha çizgisinde veya gerisinde alıp yan pas yapıyor. 5-2-1-2 değil de bildiğin 5-1-2-2 gibi standart orta saha oynuyor. Bu oyun planıyla Sneijder hiçbir şekilde göze batmayacak , Robben ve Van Persie serbest ama Sneijder serbest değil.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=K2-RCqKma78[/media]

Reis bize mesaj yollamis... Adamin dibi ya :)

483343058038439936
Twitter / sneijder101010 : Sunu soylemek istiyorum, Bütün ...

dünki maçta çok iyi değildi ama 1 gol fazladanda atabilirdi.

van persie ise çok kötüydü

Gol atıp skor yapmak önemli ama Sneijder en başından beri iyi oynamıyor.Orta sahada sorumluluk almıyor,riske girmiyor.Sneijder'in bu şekilde oynaması orta saha-forvet hattının iletişimini koparıyor.Van Gaal bir daha ki maç Robben-Dempsey'le başlarsa veya çift forvet başlarsa şaşırmam.Çift forvet zor ama en azından kanattan yardıran adam koyabilir.

Son maçı tamamen takip edemedim, son 15-20 dakikasını izleyebildim o yüzden nasıl bir dizilişle çıktıklarını çok bilmiyorum. Ama şunu söylemek lazım ki, bu 3-5-2, 5-3-2 veya bu tarz türevleri oynatıp da Sneijder'den verim almanın imkansız olduğunu onlarca kez gördük, hem bizde hem de Hollanda'da.

Bu adamı 4-2-3-1 sisteminde 3'lünün merkezinde veya 4-3-3 sisteminde orta 3'lünün solunda kullanmadığın sürece verim alamazsın. İki iki daha dört, bu adam topu ayağına aldığında sağında solunda 2 tane kanat oyuncusu olduğunu görmek zorunda.

Van Gaal adamı ön libero oynattı gol yiyene kadar millet Sneijder sorumluluk almıyor diyor.

W28tx6T.gif

Sneijder riskli futbolu sevmiyor. Topu hemen ayagından cıkarıyor. Uygun posizyon bulursada öldürücü pas ve şutlar atıyor. Sneijder'den max. verim almak, Sneijder'e bos alanlar acmak ve Sneijder'den kaliteli paslar alabilmek icin top Sneijder'in ayagında iken boşa kaçmak ile mümkün.

^^alt cümlelerinde sneijderi her hoca takımında ister demiş

istanbula gelmeden manuya geçişi yapacak gibi duruyor

Gol atıp skor yapmak önemli ama Sneijder en başından beri iyi oynamıyor.Orta sahada sorumluluk almıyor,riske girmiyor.Sneijder'in bu şekilde oynaması orta saha-forvet hattının iletişimini koparıyor.Van Gaal bir daha ki maç Robben-Dempsey'le başlarsa veya çift forvet başlarsa şaşırmam.Çift forvet zor ama en azından kanattan yardıran adam koyabilir.

Depay i diyorsun herhalde :D Dempsey Klinsmannin evladi :)

çeyrek finalde de asist yada gol atarsa ki bence yüksek bir ihtimal elimizde zor tutarız gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt