#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen hocaya ilk isyanı eden futbolcu oldu, helal olsun..

Zaten bu takımda 1 dakika bile durması hata, biz Sneijder'i haketmiyoruz. Hazır form tutmusken gitsin Avrupa'da (kendi düzeyinde) 2-3 sene daha estirsin.

Biz Selcuk kesilsin dedikce önce Sneijder kesildi, yarında Muslera ile Melo kesilir... Bu takımı artık Selcuk'un kurdugunu düsünüyorum.

geldiği gün takımdaki dengeleri dişlileri bozdu
sneijder doğru kullanılamadı bir türlü
bu durum hem wes'e hem de takıma zarar verdi
buna rağmen katkılarını düşününce wes gerçekten çok büyük oyuncu
kadroya yazılacak ilk isim her zaman
kadroya wesle başlayıp diğer 10 ismi daha sonra yazmak lazım
hatta takımın sistemni de wes nasıl istiyorsa ona göre devşirmek lazım
dünyada ender rastlanan oyunculardan o
kıymetini bilmek lazım

Sasirdiniz mi? Yeni yönetim gelmeden önce ilk yazdigim sey ne olmustu? Bu adamlar Sneijder'i gönderecek.. Niye mi? Mali durumumuz iyi olmadigi ve Sneijder'in takim'da en fazla para aldigi icin. Adim gibi emindim. Gelecek haftalar izleyin gelismeleri.

Albayrak is basinda.. Geldigi an Sabri kadro da, Sneijder kadro disi. AY LAV JU HOCAM

Selçuk ve Burak Abdurrahim Albayrak abileriyle kanka resmen ne beklediniz ki?

Albayrakın da, Prandellinin de,yönetimin de, kankilerin de, çapsız yerlilerin ve kuklalarında, Sabrinin de allah belasını versin.

I am the one who knocks!

Sneijder ve Bruma nerde yüzsüz herif. Lanet olsun hepinize, Sneijder mi sorumlu kötü sonuçlardan?? Takımın en iyi 2 ismi Sneijder ve Melo, ikisinide gönderecekler galiba

milliyetteki sneijder haberi doğruysa, sneijder oynamak istememiş. 3 günlük kampa karşı çıkmış, kaptanlığın kendisine verilmesini istemiş vs vs. doğrumudur değilmidir bilemeyiz ama bu akşamki maçta belli olur

bence haber doğrudur.

Sneijder yerden göğe kadar haklı.

Kölemi kardeşim futbolcular ? Esir mi ?

bu çağda kamp mı kaldı ?

3.sınıf dünya ülkelerinde bile kamp yok..

Adamlar Şamp. ligi finalinden önce bile kamp yapmıyor.

Sen işin başına böyle çağ dışı kalmış vizyonsuz adamları getitirsen akıllarına ilk geleni yaparlar.Çözüme odaklanacaklarına...

Kardeşim bu futbolcular zaten birbirini sevmiyor birde sen bunları 3 gün eşlerinden ayırıp aynı yere koyarsan kavga çıkmaması valla büyük şans olur...

Abdurrahim le böyle çağ dısı yönetemlerle her mikrofon uzatana konusanlarla yürümez bu kulüp.

Sen daha sorunun nerede oldugunu anlamamıssın kamp yapıuosun...

Sneijderi de kaybedeceğiz..

Kulüp başkanı olsam Sneijder hariç alayına rest çekerim gerekirse gönderirim a2 ye yollarım .

Sneijderin yerinde olsam bi saniye durmam bu takımda.

Ferrari almışız tüp taktırmaya uğraşıyoruz resmen !!!

manchester united takımında kaç numaralı formayı giyecek acaba

Sneijder insanların önüne atılacak...Klasik hikaye işte yabancılar suçlu, yaşasın yerliler...Allah akıl fikir versin...

Düsündükce sinirleniyorum ya, su Albayrak mahosunu nerden buldular.
Bizden adam olmaz. Sneijder'i küstürüp karakterlerine tükürdügümün kankalar bas taci yapilirsa bu takimi birakirim

bruma-telles-muslera-sneijder elde para edecek 4 futbolcu.göreceksiniz hepsini satacak bu adamlar, hatta alıcısı çıkarsa melo!!!!!!!!!!

Ünal Aysal'dan mı intikam alıyorsunuz lan Terim'in şakşakçıları? Eğer Abdurrahim ve ekibinin parmağı varsa bu işte, eğer Sneijder gitmek zorundan bırakılırsa hepinizin Allah belasını versin. Alın Selçuk Burak Yekta Sabri gibi yetenek fakiri şeref yoksunu itleri defolun gidin lan bu kulüpten! Yeter be, takımda karakter, yetenek sahibi 2-3 oyuncudan biri Sneijder. Atatürk'ün söylediği gibi zeki , çevik , ahlaklı bir sporcu! Selçuk iti gibi şerefsiz değil.
Eğer bu dediklerin olursa ben taraftarlığımı askıya alıyorum. Kimse de kusura bakmasın iyi gün kötü gün durumu değil bu. Çünkü bu yaşta sinirden kalp krizi geçirecem diye korkuyorum. Bu adamın transfer haberinin çıktığı gecelerde sabahın ilk ışıklarında uyudum ben ntvspor karşımda, laptopta tüm spor sayfaları açık. Sneijder benim en sevdiğim futbolcudur. Bu adamı selçuk burak abdürrahim üçlüsü GÖNDERİRSE ben taraftarlığımı askıya alacağım. Kendi gitse amenna. Ama bu şekilde olursa başlarım böyle takıma

bruma-telles-muslera-sneijder elde para edecek 4 futbolcu.göreceksiniz hepsini satacak bu adamlar, hatta alıcısı çıkarsa melo!!!!!!!!!!

+ Semih bunları biliyoruz zaten para lazım.. Ocak ayına kadar para bulunmazsa Sneijder,Muslera kesin yolcu para ederse bu isimleri de gönderirler.. Ama göndermemeleri daha kötü para bulamadıkları takdirde bunun suçlusu da şimdiki yönetim değil

Eğer bu dediklerin olursa ben taraftarlığımı askıya alıyorum. Kimse de kusura bakmasın iyi gün kötü gün durumu değil bu. Çünkü bu yaşta sinirden kalp krizi geçirecem diye korkuyorum. Bu adamın transfer haberinin çıktığı gecelerde sabahın ilk ışıklarında uyudum ben ntvspor karşımda, laptopta tüm spor sayfaları açık. Sneijder benim en sevdiğim futbolcudur. Bu adamı selçuk burak abdürrahim üçlüsü GÖNDERİRSE ben taraftarlığımı askıya alacağım. Kendi gitse amenna. Ama bu şekilde olursa başlarım böyle takıma

Lanet olsun ne diyim. Umarım bugün çok farklı yeniliriz. Bunu söyleyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. FT'nin kendisinden kurtulduk, kıllarından kurtulmaya çalışacağız yıllarca. Galatasaray 2020'ye kadar toparlanamaz, artık bu çok net. Ne zaman Burak-Selçuk-yekta gibi yetenek fakiri, tembel, allah'ı para olan yerlilerin sözleşmeleri biter def olurlar. O gün yeni bir kadro oluşumuyla yeniden toparlanabiliriz.

Al ulan Muslera'yı çekin gidin buradan...

Bu şerefsiz sürüsünden kendisinizi kurtarın...Zaten bize yeterince katkı yaptınız, gidebilecekseniz bedava gidin kurtarın kendinizi...

19 yaşindasin.

lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt