Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Vay be, Sneijder de gitti he. Benim icin her zaman bir Efsane kalacaksin, büyüksün Wesley....Hersey icin Teserkürler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten tiksiniyorum bizim kulüpteki adamlardan. Elinde dünya yıldızı bir futbolcu var hemde en verimli yaşında, ama kulüpteki o mankafa yöneticiler ve haysiyetsiz karaktersiz yerli futbolcular güzelce bir olup kuyusunu kazıyorlar adamın.
Öyle bir algı yaratıyorlar ki sanki Sneijder 10 Milyon alıyormuş gibi, ki alsa bile sonuna kadar helâli hoş olsun.
Adam nasıl çırpınıyor takımı benimsiyor. Ama bizim o mankafa, gerizekalı, eski kafalı, cahil insanlarımız ve futbolcularımız var ya adama tahammül edemiyor.
Türk insanı böyledir öne çıkan birini aşağıya çekmek için elinden ne gelirse yapar ama kendisi çalışıp didinip onun seviyesine gelmek için bir gram bile özen göstermez.
Gerçekten tiksiniyorum bu beyin yapısından, sonunda beni de öyle bir noktaya getirdiler ki maçlara bakmayı istemiyorum bile artık.
Yöneticisinden tut,antrenörüne yerli futbolcularına kadar hepsi aynı pislik.
Bu neyin kafasıdır arkadaş, sen haftalardır değil yıllardır (!!!) kötü oynayan adamlara laf kondurma onları pohpohla bizim evladımız onlara sahip çıkalım de ama takımın açık ara en iyi futbolcusuna böyle bir tavır ortaya koy.
Bu nasıl bir düşünce şeklidir??
Lanet olsun ya o kankaları aldığımız güne. Keşke hiç bulaşmasaydık bu pisliklere.
Yetti arkadaş artık gerçekten yetti. Burama kadar geldi.
Sokayım böyle giden bu düzene. Allah hepsinin belasını versin.
I am the one who knocks!
UEFA Kupası'nı aldığımızda başkanımız Faruk Süren'di unutmamak lazım. Diğer şubelerde kısıntıya gitmişti ama futbol takımı için Türkiye'deki gelmiş geçmiş en vizyon sahibi başkan olabilir. Ünal Aysal'ın da vizyonu genişti ve belli bir kalite talebi vardı ama adam yönetimi ve kötü bir yönetim seçmesi onu bugün çoğu kişinin hakaret ettiği bir noktayı getirdi. Faruk Süren açıklamıştı Fatih Terim bile Hagi'nin gelebileceğine inanmıyordu ama ben aldım diye. Sonu iyi olsun kötü olsun o zamanlar en konuşulan transferlerinden Jardel'i getirmişti(Cem Uzan'ın vaatleriyle). Ayrıca başkanlık seçiminde bu adam bir saat bile durmamalı bu kulüpte demişti Prandelli için. Ne kadar anladığını burdan bile görebiliriz.Biz bu kafa yapısı ile uefa ve süper kupayı nasıl aldık hala hayret eriyorum.
Lan futbol cahilleri, lan ekonomi nedir çakmayan insan türleri.
Sneijderi sattığın parayla burak ve selçukun bir yıllık maaşını ödeyeceksin üzerine birde başarısızlık eklenecek.
Sövecem kendimi zor tutuyorum. Gitme lan bir yere. Yedek bırakıyolarsa yedek kadro dışı bırakçaklarda kadro dışında bekle al maaşını bu zihniyetin hak ettiği şey bu.
benzin dokup yakariz floryayi okadar diyeyim ,basariz seyrantepeyi liseyi universiteyi basiniza yikariz tum kulubu to say THE LEAST