#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sniejder gibi bir oyuncunun önün hıral gibi bir kazma oynuyor kadere bakarmısın.

EKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTI

bir an kendisinin yerine kendimi koydum.
1. dünyanın futbol ülkelerinden birinin 10 numarasıyım.
2. her turlu futbol organizasyonunda bilfiil varım
3. sakatlığım ve yönetimsel sorunlarım olmasa böyle bir takımda oynamam imkansız.
4. sağımda solumda benden 1m euro az alıp futbol zekaları olmayan oyuncularla oynuyorum.
5. hedef maçların çoğunu kurtaran golü atan adamın.
6.şimdi takımın başına gelenden geçenden 3-4 yiyen bir milli takımın yardımcı t.d geliyor.
7. bu adam senin alındığın donemde (wesley bizim 4. tercihimizdi) diyen bir adamın yancısı.
8. yine aynı adam dünya kupasını yorumlarken ( senin takımın olduğu grupta sana 2 maçta gol dahi atamayan bir milli takımın hocası), sana alenen diyor ki, bu adam koşmuyor, aldığı ücretin hakkını vermiyor vs.

adamın yerine kendimi koydum, lakin işin içinden çıkamadım.

en yakın zamanda bu ülkeden ayrılması gereken futbolcu.
LG-D802 cihazımdan gönderildi

EKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTI

bir an kendisinin yerine kendimi koydum.
1. dünyanın futbol ülkelerinden birinin 10 numarasıyım.
2. her turlu futbol organizasyonunda bilfiil varım
3. sakatlığım ve yönetimsel sorunlarım olmasa böyle bir takımda oynamam imkansız.
4. sağımda solumda benden 1m euro az alıp futbol zekaları olmayan oyuncularla oynuyorum.
5. hedef maçların çoğunu kurtaran golü atan adamın.
6.şimdi takımın başına gelenden geçenden 3-4 yiyen bir milli takımın yardımcı t.d geliyor.
7. bu adam senin alındığın donemde (wesley bizim 4. tercihimizdi) diyen bir adamın yancısı.
8. yine aynı adam dünya kupasını yorumlarken ( senin takımın olduğu grupta sana 2 maçta gol dahi atamayan bir milli takımın hocası), sana alenen diyor ki, bu adam koşmuyor, aldığı ücretin hakkını vermiyor vs.

adamın yerine kendimi koydum, lakin işin içinden çıkamadım.

en yakın zamanda bu ülkeden ayrılması gereken futbolcu.
LG-D802 cihazımdan gönderildi

:D

hangi manyak yazmis acaba

Ba adam Amrabat'la iyi anlaşıyordu, niye gönderdik hem de yok pahasına.Amrabat out, Yiğit, Engin, Yasin, Pandev, Aydın takım da.Genius Aysal.

m8VnkY.jpg

Şikecileri akbaba, çakal, leş kargası ve türevleri gibi bekleten adam. :D

Son düzenleme:
Sen gül, biz gülelim, dünya gülsün Wesleeeyyyy!!! Sen GS tarihinin en iyilerinden birisin. Hem adamlığınla, hem GS ruhunla, hem yeteneğinle.. Seviyoruz seni can-ı gönüldeeenn!

sakatlamasina ragmen cikmasin diyen futbol profesörlerini gördük ya artik ölsem de gam yemem!:)

☆$☆

Hamza hoca Sol kanatta kullanacaktır Wesleyi. Kendisine güveniyorum. Adamsın Sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt