#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ea77afeef161b8759bb4286cfe48efd6_k.jpg

937131262da95b6c6c26e3dc785af42c_k.jpg

55d4bd5f92eaa80959f7562c06c9af29_k.jpg

Dediğin olay takım halinde yapılması gereken bir durum. Sneijder topu kendi kaptırdığında genelde ilk koşan futbolcu oluyor. Bu dediğin şeyi bütün takım yaptığı halde Sneijder yapmıyorsa düşünülecek şeyler vardır ama takımdaki diğer futbolcuların bunu sık sık yaptığını hatırlamıyorum. Hal böyle oluncada Sneijder'i bu konuda eleştirmeden önce diğerlerini olaya katmam gerekiyor. Dün bir pozisyonda Sneijder önde pres yaparken 2 paşam odun gibi durunca adam pres yapmayı bırakıp geri döndü. Bu takımda Sneijder'in savunma yapmak için geri dönüp dönmeme mevzusundan daha önemli bir olay var bence. Oda bu adamı sola hapsedip yerine yeteneksiz bir herifi koyup bu şekilde hücum etmek.
Ben farklı birşey demiyorum zaten. Takım olarak yapmamız lazım bu olayı ama bazen Sneijder takım arkadaşı top kaybettiğinde isyan ediyor ve geriye dönmüyor bu da tamamen takımdaki kalitesizlik ile alakalı. Yinede Sneijder her ne kadar buna tahammül edemiyorsa geriye koşmalı geçici olarak ileriye çıkmış bir takım arkadaşının açığını kapatması için.

Sağlamsa Lassa

Adam gibi forvet alinmali yeter artik. Huntelaar is must. Saginda bruma sol emre iyi is yapar arkalarinda melo selcuk presli mresli bu sene gecer

Seneye yabanci snri kalksin daha yildiz bi kanatla clde eski seviemize ulasiriz vesselam

Futbolu bırakana dek gitmemesi gereken adam.

Ben Sneijder´in Hamza hocanin sisteminde,daha verimli olacagina inaniyorum. Ister solda, ister ortada oynasin. 1.5 sene sonra yine teknigi kuvetli, ve bos alanlara topsuz hareket eden oyuncular ile oynuyoruz. Akhisar macinda Sneijder sadece sutlari ile degil, ayni zamanda oyunu kritik noktalarda, 4-5 kere hizlandirmasi ile oyunumuza renk katti... Az bile gol atsa, bence bu sekilde faydali olurz. Az biraz gününde olsaydi zaten hattrick yapmisti o macta. Sonucta yeniden bos alanlara kosmaya, ve bol bol pozisyon üretmeye baslamamiz güzel oldu.
Prandelli yanlis adamlarin üzerine oynadi, Hamza hoca ise dogru oyunculari kullanmaya basladi, ve umarim bu oyuncu grubu ile bir takim olgusu yaratmaya calisir.

----------------

Ve birdaha söylüyorum Sneijder ile ilgili bahane üretmeyi birakin. Hepimizin beklentileri daha yüksek olmustu Sneijder gelince, ve oralara maalesef daha ulasamadi. Bu belki sadece Sneijder´in sucu degil, ama Sneijder disinda herkesi suclu göstermek de bir cözüm degil. Mesele Sneijder´in önünde arkasinda kazmalarin oynamasi degil, mesele Sneijder´in onlari saha icinde daha iyi bir futbolcu yapmasidir. Kendi bireysel oyunu ile, herzaman mac kazandiriyor, ama ek olarak en azindan bekleidigm bu. Iki senedir takim pek degismedi, ama halen bu konuda pek bir ilerleme yok. Umarim Hamza hocaninda destegi ile, artik Sneijder kendini takimin merkezinde bulur, ve takim halinde islemeye baslar.

Futbol bir takim oyunu, mesele takim olarak islemek. Takim olarak iyi oynarsak, zaten her oyuncu oldugundan iyi gözükür. Ve Sneijder gibi oyuncular ile, bir takimin potansiyeli oldukca yükselmelidir. Aslinda 2011-2012´den bile iyi olmaliyiz, olmamak icin hic bir bahane yok.

Takim olamaz isen, sende Drogba ve Sneijder´in bile faydasi olmaz. 10 puan farkyersin Fenerbahce gibi takimdan.

Herkes Umut'a top atmasini beklerken birden inanilmaz sekilde topu Burak'a göndermesi.. :016:

Adam gibi adam

Drogba gittikten sonra çok çekti, bir kaç sene önce Eto'o ve Milito gibilerle oynuyordu, simdi Umut-Burak ikilisiyle ayni takimda. Görevi zor.

Bu adama büyük bi hayranlığım var. İster oynasın ister oynamasın hatalarını bile hayranlıkla izliyorum. İnsanın en sevdiği futbolcunun kendi takımında oynamasından güzel ne var ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt