Gamze Deniz
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2012
- 2.899
- 150
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben farklı birşey demiyorum zaten. Takım olarak yapmamız lazım bu olayı ama bazen Sneijder takım arkadaşı top kaybettiğinde isyan ediyor ve geriye dönmüyor bu da tamamen takımdaki kalitesizlik ile alakalı. Yinede Sneijder her ne kadar buna tahammül edemiyorsa geriye koşmalı geçici olarak ileriye çıkmış bir takım arkadaşının açığını kapatması için.Dediğin olay takım halinde yapılması gereken bir durum. Sneijder topu kendi kaptırdığında genelde ilk koşan futbolcu oluyor. Bu dediğin şeyi bütün takım yaptığı halde Sneijder yapmıyorsa düşünülecek şeyler vardır ama takımdaki diğer futbolcuların bunu sık sık yaptığını hatırlamıyorum. Hal böyle oluncada Sneijder'i bu konuda eleştirmeden önce diğerlerini olaya katmam gerekiyor. Dün bir pozisyonda Sneijder önde pres yaparken 2 paşam odun gibi durunca adam pres yapmayı bırakıp geri döndü. Bu takımda Sneijder'in savunma yapmak için geri dönüp dönmeme mevzusundan daha önemli bir olay var bence. Oda bu adamı sola hapsedip yerine yeteneksiz bir herifi koyup bu şekilde hücum etmek.