#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne anlatıyon aga sneijder gibi adamı 7.5 milyona almışsın hala bik bik, dengen mi şaşık zorla konuşturacaksın beni karşılaştırdığın adamlar selçuk-burak az kendine gel bunun türkü yabancısı yok siz böyle saçmaladkça biz sneijdersporlu oluyoruz.ayrıca sneijder iyi oynadı demedik o dediğin solda oynuyor vs gibi mazeretler hakkında ben tek kelime etmedim,menajeride haklıdır demedim ve daha bir kaç hafta önce formayı yere atan veya golü kendi atmadı diye sevinmeyen adamları ben biliyorum kimin neresi ne olmuş saçma sapan konuşmadan bir daha bak
Hoşuna gitmeyen yazılar fikirler için saçmalık ya da zırvalık diyorsun senle konuşulmaz ya da aynı sertlikte cevap yazmam gerekecek.Hadi yoluna git.

Hoşuna gitmeyen yazılar fikirler için saçmalık ya da zırvalık diyorsun senle konuşulmaz ya da aynı sertlikte cevap yazmam gerekecek.Hadi yoluna git.

aynı sertlikte yaz, bir gram ne eksik ne fazla olsun başımla beraber ama yazamazsın çünkü haklıyım. hadi ben yoluma gittim

Ben bu mac hakkinda konusmuyorum, genel anlamda konusuyorum. Yok yani Burak bugun fena degildi ama Sneijder gibi adam varken Burakin forvet arkasi oynamasi komedi gibi birsey.

Ayrica, Burak gibi capsiz icin sistem mi degisir? Sneijder uzerine kurulmasi gereken takim suan Burak gibi capsiz uzerine kurulmus.

Banane arkadas Sneijder solda fena degilse, Adam forvet arkasi forvet arkasi oynamasi gerekiyor nokta net, tartisma bile gerek yok

Barcelona'da Rafinha'dan verim alicam diye Messi'yi kesmek gibi birsey Hamza'nin yaptigi.

hocam ben de en başta senin gibi düşünüyordum. bu sene 4-2-3-1 oynarız. bruma-sneijder-olcan önlerinde de burak 10 numara kadro olur diyordum. hem bruma kendini geliştirir hem de sneijder esas mevkisinde oynar. 2 tane as kanatla kanatlardan yardırırız diyordum. ama işte bu kadar basit bir oyun değil futbol. kağıt üzerinde gayet güzel duran kadro sahaya çıkınca kağıtta durduğu kadar güzel durmadı. maç boyunca hiç bir tehlike yaratamadığımız kısır maçlar izledik.

sneijder'in forvet arkası olduğu baklava dilimli 4-4-2 ile çıktığımız ya da 4-3-3 ile çıktığımız maçlar oldu. ama bu maçların hiçbirinde hamza hocanın geldiğinden beri oynattığı klasik 4-4-2 sistemiyle çıktığımız maçlardaki kadar etkili olamadık. şahsen hamza hoca geldiğinden beri maçları izlerken zevk alıyorum ve şampiyonluğa olan inancım 1 kat daha arttı. ondan dolayı sneijder neden solda oynuyor diye itiraz etmiyorum. çünkü zamanında forvet arkası oynadığı maçları da gördük. ha bu demek değildir ki sneijder sol kanatta daha iyi oynuyor. sadece bizim takım mimarimiz 4-2-3-1 sistemine uygun değil. şuanki kadromuza en uygun sistem hamza hocanın oynattığı sistem. benim demek istediğim bu.

her ne kadar 2010 yılında baloon'dor ödülünü kazanmıs olsada bizde gösterdigi performans benim icin büyük hayal kırıklıgı oldu dün mersin idmanyurdu macında verecegi katkıyı gectim aldıgı her topu kaptırdı neredeyse .senede en fazla 2 mac kurtarır diye katlanmak ne kadar akıllıca bilmiyorum 10 milyon euroyu verene hediye paketi yapıp yollanmalı artık emeklilik cagına girmis görüntüsü o bunlar objektif düsüncelerim arkadaslar

her ne kadar 2010 yılında baloon'dor ödülünü kazanmıs olsada bizde gösterdigi performans benim icin büyük hayal kırıklıgı oldu dün mersin idmanyurdu macında verecegi katkıyı gectim aldıgı her topu kaptırdı neredeyse .senede en fazla 2 mac kurtarır diye katlanmak ne kadar akıllıca bilmiyorum 10 milyon euroyu verene hediye paketi yapıp yollanmalı artık emeklilik cagına girmis görüntüsü o bunlar objektif düsüncelerim arkadaslar

Yuh be. Ayip hatta. Senede 2 macmis. Kazandigimiz buyuk maclarin hepsinde Sneijder'in imzasi var.

Edit: kuş oldugunu farketmeden cevap yazdim ozur. Sizin Diego dan memnun musun ? :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Allahtan hoca adil ve tarafsız buna inanıyorum yoksa bizim taraftara kalsa sneijder bruma muslera alayını gönderir

Herkesin kendi fikri vardır tabiki ama takımda her mac sneijderin yaptıgının çeyreginin dahi yapamayan adamlar varken ve bunlar ısrarla 11deyken

Bu adama bazı taraftarın saldırısı neden ? karakter huy olarak sevilmiyorusa o ayrı

bu adamın ceza alacağı konuşuluyor yahu nerden çıkarıyosunuz o kadarda değil

1- o hareketi kime yapmış belli mi? değil
2- volkan yaptı aynısını ceza almadı (2 maç ceza aldı ama hareketten değil açıklamadan)
3- bu fotoğraftan ceza verilirse ozaman her maç birileri ceza alması gerekir misal gökhan törenin dirseği kameralara yansıdı ona da vermek gerekir ya da servet çetinin küfrü yansıdı , volkan demirelin yine ya bıra s** okeyini görüntüsü ya da emrenin her sezon ettiği küfürler

Gecen sene ikinci olduysak Sneijderin sayesinde. Kupayı kazandiysak Sneijderin sayesinde bu sene daha yarıştan kopmamissak Sneijderin sayesindendir

Gecen sene ikinci olduysak Sneijderin sayesinde. Kupayı kazandiysak Sneijderin sayesinde bu sene daha yarıştan kopmamissak Sneijderin sayesindendir

Gecen sene takım halinde kötüydük bence, Sneijder olmasada 2.olurduk, hani keske olmasaydık orası ayrı :)

Bu sezon fb macını tek basına alarak bizi lige tutundurdu, umarım Bjk macınıda alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt