- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Şikebahçe 4. Yıldız'ı takar artık
Insallah biz takacaz 4. yildizi , inancimizi kaybetmek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikebahçe 4. Yıldız'ı takar artık
Insallah biz takacaz 4. yildizi , inancimizi kaybetmek yok
Bu adam bizden 3.2 milyon euro maaş aliyor. 5 milyon euro üstü aliyor diyor bu Sinan ve bazi gazeteciler. Hadi maç başini ekle. 4 milyon euro aliyordur. Bilmedigim bir yerdendemi para aliyor bu?
Diego yu da konuşmazlar. Bizde olsaydı ohooo yerden yere vururlardı.Onlara bakmayacaksin. Her firsatta Sneijder ve Melo'nun maaslarina deginirler, Selcuk ve Burak'a gelince ses yok. Cünkü onlar kazansin, onlar bizim evlatlarimiz ya.
Bu adam bizden 3.2 milyon euro maaş aliyor. 5 milyon euro üstü aliyor diyor bu Sinan ve bazi gazeteciler. Hadi maç başini ekle. 4 milyon euro aliyordur. Bilmedigim bir yerdendemi para aliyor bu?
Onlara bakmayacaksin. Her firsatta Sneijder ve Melo'nun maaslarina deginirler, Selcuk ve Burak'a gelince ses yok. Cünkü onlar kazansin, onlar bizim evlatlarimiz ya.
3.2 maaşı var. 25 bin maç başı var. 3 milyon 900 bin euro imza parası var bi de onu da yıllara böldüler. Yani yılda 5.2'ye yakın para alıyor. He değen adama ver tabi ki bişey demiyorum da Sneijder'in de daha iyi olabilmesi lazım bana göre. Elinden geleni yapıyor ama bilemiyorum daha aktif olması gerek. Sistemle de alakası var tabi. Yine de maaş dengemiz aşırı bozuk Beşiktaş iyi örnek bu konuda.
İmza parasi nedir. Biz buna bonservis verdik. Eger öyleyse vahimmiş durum. Bol keseden para dagittigimizi biliyordumda bunu bilmiyordum.
E günaydın!...Bu herkesin bildiği bir şey de, Sneijder babasının hayrına oynuyormuş gibi davranıyor fanboyları...
Selçuk-Burak sözleşmeleri baz alınarak hareket edilecekse, kısa yoldan kulübün faaliyetleri sonlandırılsın zaten!...Futbolcu, hele de değer görüyorsa, birtakım taleplerde bulunabilir, ancak o talep etti diye de her isteği kabul edilecek diye bir şey olamaz...
Ünal Aysal, futboldan anlamadığını söyledi, uygulamalarıyla da ispat etti bu söylediğini, akıl aldığı şahıslar(?)ın da sağlam pabuç olmadığı, bunca fiyaskoyla artık anlaşılmıştır...Selçuk-Burak sözleşme yenilemeleri de, Sneijder' a 5 yıllık sözleşme vaadi de onun b.k yemesi...Hepsinin sözleşmesi 2016 da bitecekken, daha 2014 te derdine ne oldu da, yangından ne kurtarıyorduysa?...
Hajrovic fiyaskosu, Selçuk-Burak kontrat yenilemeleri, Sneijder' a vaadleri bile Ünal Aysal' ı iyi bir başkan olarak anmamam için yeterli sebeplerdir...Kaçtı gitti, pisliklerini temizleyemiyor diye yeni yönetim yerden yere vuruluyor; el insaf yahu!...
Yeni yönetimi yerden yere vurmam için Ünal Aysal ve Maddi durumlar dışında bir çok sebebi olan Galatasaray Taraftarlarından biriyim. En basiti Başkanın çıkıp; Fenerbahçe Ve Aziz yıldırım Cemaatin istediği 50M Euro ücreti vermediği için başına bu tür şeyler geldi demesi. Bu en basit olan örnek. Daha da çoğaltabiliriz.
Birilerini suçlayarak bir yere varamayacağımızı düşünüyorum.
Ben, kulübünü seven ve her fırsatta elinden geldiği kadar katkıda bulunmaya çalışan bir taraftarım. Bu kulübü var eden şuan yönetimde bulunan elemanlar değil, bizzat taraftarlardır. Taraftarlarında çoğunluğu Sneijderin Galatasarayda devam etmesini, hatta mümkünse burada futbolu bırakmasını istiyor. Arz talep meselesi. Bunun yolu sözleşme uzatmaktan geçiyorsa eğer, o da yapılmalıdır.
Sneijder 4 milyon euro alsada fazla. 4-5 benim için önemi yok. Dİger çöpleri görünce önce bu adami göndermek biraz saçma degil mi? Sen önce öbür futbolculari hallet. Burak Selçuk Hamit buna yakin paralar aliyorlar. Eboue engin filan var. Digerlerini saymadim. Bu adam büyük maçlarda işine yariyor. Öbürleri dururken Sneijder'in gitmesi delirtiyor milleti. Fanboylari ayri tutuyorum. Sneijder giderSe GS'i birakirim diyenler samimi degil. Samimiyse GS'Lİ DEGİL.
Onu diyorum işte; diğer çöplerin bahsedilen rakamları alması da, onlara istinaden Sneijder' in beklenti içine girmesi de Aysal' ın halt işlemesi (Selçuk-Burak ile sözleşmenin zamlı olarak uzatılmasına benim kadar öfkelenen yoktur). Öbür futbolcular hallerinden memnun, sözleşmeyi kapmışlar, elden bir şey gelmeyebilir, bana kalsa bugün sepetlensinler isterim...
Mevcut sözleşmeden memnun olmayan, Sneijder' ın menajeri; adam 'Son vole' uğruna takla ata ata bir hal oldu...Hollanda MT nda oynama şansı kalmazsa Sneijder daha da kasmayabilir, 35 yaşına kadar hiç çekilmez o durumda, niye böyle bir risk alınsın, şu yoklukta?...
Dediğim çok açık; 2016 Mayısa kadar devam eden sözleşmesine riayet etsin, adı üstünde söz vermiş; sonrasında karşılıklı memnuniyet olursa devam edilir, zaten o saatten sonra da kimse bizim vereceğimiz paraları vermeyi tercih etmeyecektir...