#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 2 milyon euro falan diyor :D

Kimse Sneijder'e istenilen parayı vermez rahat olun.

20 milyona satılırsa çok büyük iş olur ,gitmesi üzer tabi ama bu para iyi değerlendirilirse çok iyi 2,3 takviye yapabilirsin takımın çehresini değiştirecek.

Hayal görmeyelim. 20 milyona adam satamayız biz. Levent tüzemen 11-15 arası pazarlık diyor. Maksimum 13 e anlaşırız

Allegri: “Fired up and raring to go” - Juventus.com
Beyler kimin ingilizcesi iyise lütfen baksin burda alegri sneijderle ilgili ne diyor.
Ya birakin bu isleri.Sneijder'in bir yere gittigi yok.Bunlar hep menajer oyunlari.Ibis herif 3 senelik mukavale ve yüklü bir komisyon koparma pesinde.Ha juve kelepir bir fiyata almaya calisir o farkli bir olay,ama bizimkiler bu ucuz oyuna düsecek kadar ahmak degillerdir diye umuyorum.
Bazilari basligi aglama duvarina cevirdi yeminlen.

☆$☆

''Sneijder cok kaliteli ve teknigi ust duzey bir oyuncudur. Bizim takima kesinlikle kalitesi ile katkida bulunabilir, orta sahamizdaki rekabeti arttirir.
Ama CL de oynayamaz, o yuzden gercekci olup piyasayi iyi arastirmak lazim'', gibisinden konusmus.
Sağolasın kardeşim.
Ya birakin bu isleri.Sneijder'in bir yere gittigi yok.Bunlar hep menajer oyunlari.Ibis herif 3 senelik mukavale ve yüklü bir komisyon koparma pesinde.Ha juve kelepir bir fiyata almaya calisir o farkli bir olay,ama bizimkiler bu ucuz oyuna düsecek kadar ahmak degillerdir diye umuyorum.
Bazilari basligi aglama duvarina cevirdi yeminlen.

☆$☆
Abi sen niye kıziyosun bana ?
Menajerlere kız abi.

20 değil 2 milyon teklif ediyor Juve.

Bundan sadece 1 milyon euro az alan hamit selcuk burak gibi adamlar yollanmadan sneijdere dokunamazlar. Bazilari galatasarayi hayir kurumu saniyor sanirim sneijder gidecek hamit kalacak :D . Olmaz oyle sey.

imageuploadedbytapatalk1420485444-810024-jpg.2018

Juventus baya istekli gibi, satmıyoruz ulan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt