Ceyhun Kolos
Cezalı
- 31 Ekim 2014
- 2.526
- 3
- 498
Adamlar 2 milyon euro falan diyor 
Kimse Sneijder'e istenilen parayı vermez rahat olun.
Kimse Sneijder'e istenilen parayı vermez rahat olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 milyona satılırsa çok büyük iş olur ,gitmesi üzer tabi ama bu para iyi değerlendirilirse çok iyi 2,3 takviye yapabilirsin takımın çehresini değiştirecek.
''Sneijder cok kaliteli ve teknigi ust duzey bir oyuncudur. Bizim takima kesinlikle kalitesi ile katkida bulunabilir, orta sahamizdaki rekabeti arttirir.Allegri: “Fired up and raring to go” - Juventus.com
Beyler kimin ingilizcesi iyise lütfen baksin burda alegri sneijderle ilgili ne diyor.
Ya birakin bu isleri.Sneijder'in bir yere gittigi yok.Bunlar hep menajer oyunlari.Ibis herif 3 senelik mukavale ve yüklü bir komisyon koparma pesinde.Ha juve kelepir bir fiyata almaya calisir o farkli bir olay,ama bizimkiler bu ucuz oyuna düsecek kadar ahmak degillerdir diye umuyorum.Allegri: “Fired up and raring to go” - Juventus.com
Beyler kimin ingilizcesi iyise lütfen baksin burda alegri sneijderle ilgili ne diyor.
Sağolasın kardeşim.''Sneijder cok kaliteli ve teknigi ust duzey bir oyuncudur. Bizim takima kesinlikle kalitesi ile katkida bulunabilir, orta sahamizdaki rekabeti arttirir.
Ama CL de oynayamaz, o yuzden gercekci olup piyasayi iyi arastirmak lazim'', gibisinden konusmus.
Abi sen niye kıziyosun bana ?Ya birakin bu isleri.Sneijder'in bir yere gittigi yok.Bunlar hep menajer oyunlari.Ibis herif 3 senelik mukavale ve yüklü bir komisyon koparma pesinde.Ha juve kelepir bir fiyata almaya calisir o farkli bir olay,ama bizimkiler bu ucuz oyuna düsecek kadar ahmak degillerdir diye umuyorum.
Bazilari basligi aglama duvarina cevirdi yeminlen.
☆$☆

he zaten forumda sabahtan beri mert gelsin bir güzel hincimi alayim diye bekliyordum.Sağolasın kardeşim.
Abi sen niye kıziyosun bana ?![]()
Senin canın sağolsun abi seviyorum seni.he zaten forumda sabahtan beri mert gelsin bir güzel hincimi alayim diye bekliyordum.
☆$☆
ya ben "bazilari burayi aglama duvarina cevirdi"diye yazdim ve sen bu konuya yazdigin icin alintiladim sadece!Senin canın sağolsun abi seviyorum seni.
Abi ben sana alınmam cidden şaka maksatlı söyledim ya sende beni seversin biliyorum abiya ben "bazilari burayi aglama duvarina cevirdi"diye yazdim ve sen bu konuya yazdigin icin alintiladim sadece!
sen niye üzerine alindigini bi anlat hele
☆$☆

aynen öyle!Abi ben sana alınmam cidden şaka maksatlı söyledim ya sende beni seversin biliyorum abi![]()
![]()
Sen abimizsin abi boynumuz kıldan ince saygida küsür etmeyiz abiaynen öyle!
ben yanlis anlamisim ama olur öyle seyler. neyse yasliligima ver
zaten bir ayagimiz cukurda.
☆$☆