- 20 Haziran 2011
- 57.715
- 63.084
- 4.533
@Refik AKKÜLAH mutlumusun kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer Forum | RedCafe.net
Football Forum | RedCafe.net
hemen sattınız adamı başlığı bile yok
Manu Robben'i alacak (bence)
[*]
- o kadar kolay satılır mantığına girilmişki he a.. 20 milyon euro galatasaraya verilecek. sneijder galatasaraydan kemiksiz 5 milyon euro kazanıyor. yurt dışında vergi yüksekliğinide hesaba katarsak 10 milyon euro gibi bir maaş verilmesi lazım. 3 yıllık sözleşme. eee birde 5 milyon imza parası desen. al sana hesap 55 milyon euro çıkıyor. bir anda 55 milyon euroluk maddi yükün altına girebilecek kulüpler:
manu,city,liverpool,arsenal,tottenham,chelsea,barça,real,inter,milan,juventus,bayern,dortmund,psg,monaco.
manuda aynı bölgede mata, kagawa oynuyor hatta rooney'i de pek çok kez o bölgede oynarken gördük.
arsenalde zaten orta sahanın tamamı sneijder tarzı
liverpool coutinho var lallana'yı aldılar.
tottenham holtby,eriksek,lamela,sigurdson aynı bölgenin futbolcuları
chelsea, oscar,hazard ,william
city nasri,silva iyileşince jovetic'de o bölgede forma giyebilir.
barça ve reali geçiyorum. real eski oyuncusunu almaz. realden kötü ayrılmıştı diye hatırlıyorum zaten. barça da realin oyuncusunu almaz.
milan honda,saponaro,montolivo bazen el shaarawy
inter'in geri isteyeceğini düşünmüyorum.
*juventus pirlo'nun yaşlanmasından ve fizik olarak zorlanmasından ötürü talip olabilir.
bayern'de o bölgede tonla futbolcu var.
dortmund mkhitaryan, nuri, iyileşirse ilkay var. zaten genelde genç futbolcu tercih ediyorlar. 30 yaşındaki sneijdere yatırım yapacaklarını düşünmüyorum.
* psg transfer etmek isteyebilir.
* monaco'da hames var ama şımarıklığına transfer etmek isteyebilir.
bu takımlar,futbolcular ve rakamlar hakkında yanlışım varsa düzeltin editlerim.
kişisel fikrim dünya kupasından sonra sneijder ile sözleşme yenileyeceğimiz yönünde.
(efsane kaleci zapata - 8 temmuz 2014 15:13)
#1519453 P B !?
adam gitmek isterse zorla mı tutacak Bayern ?
An itibariyle ManU ile anlaşmışYolun açık olsun komutan!
An itibariyle ManU ile anlaşmışYolun açık olsun komutan!
Yalan haber yayma, oyle birsey yok, zaten adamlarda 5 tane 10 numara var..
kaynak ?
@Refik AKKÜLAH mutlumusun kardeş