#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan böyle konuştuğuna göre bir teklif var ayrıca Sneijder twitterdan bir açıklama yapmadı 3-4 ay evvel Muslera ile ilgilide haber vardı Muslera anında yalanladı burdayım diye bakalım neler olacak

Giderse Sneijder gibi bir oyuncuyu 30 yaş alt yaşlarda bi daha zor getiririz. Piyango gibi bir şeydi.

1. Çok basit bir mantıkla adam açıklamış olayı,
  2. [*]
    1. o kadar kolay satılır mantığına girilmişki he a.. 20 milyon euro galatasaraya verilecek. sneijder galatasaraydan kemiksiz 5 milyon euro kazanıyor. yurt dışında vergi yüksekliğinide hesaba katarsak 10 milyon euro gibi bir maaş verilmesi lazım. 3 yıllık sözleşme. eee birde 5 milyon imza parası desen. al sana hesap 55 milyon euro çıkıyor. bir anda 55 milyon euroluk maddi yükün altına girebilecek kulüpler:

manu,city,liverpool,arsenal,tottenham,chelsea,barça,real,inter,milan,juventus,bayern,dortmund,psg,monaco.

manuda aynı bölgede mata, kagawa oynuyor hatta rooney'i de pek çok kez o bölgede oynarken gördük.

arsenalde zaten orta sahanın tamamı sneijder tarzı

liverpool coutinho var lallana'yı aldılar.

tottenham holtby,eriksek,lamela,sigurdson aynı bölgenin futbolcuları

chelsea, oscar,hazard ,william

city nasri,silva iyileşince jovetic'de o bölgede forma giyebilir.

barça ve reali geçiyorum. real eski oyuncusunu almaz. realden kötü ayrılmıştı diye hatırlıyorum zaten. barça da realin oyuncusunu almaz.

milan honda,saponaro,montolivo bazen el shaarawy

inter'in geri isteyeceğini düşünmüyorum.

*juventus pirlo'nun yaşlanmasından ve fizik olarak zorlanmasından ötürü talip olabilir.

bayern'de o bölgede tonla futbolcu var.

dortmund mkhitaryan, nuri, iyileşirse ilkay var. zaten genelde genç futbolcu tercih ediyorlar. 30 yaşındaki sneijdere yatırım yapacaklarını düşünmüyorum.

* psg transfer etmek isteyebilir.

* monaco'da hames var ama şımarıklığına transfer etmek isteyebilir.

bu takımlar,futbolcular ve rakamlar hakkında yanlışım varsa düzeltin editlerim.

kişisel fikrim dünya kupasından sonra sneijder ile sözleşme yenileyeceğimiz yönünde.

(efsane kaleci zapata - 8 temmuz 2014 15:13)

#1519453 P B !?

adam gitmek isterse zorla mı tutacak Bayern ?

robben niye gitmek istesinki? adam dünyanin en iyi oyuncularindan biri ve dünyanin en iyi takimlarindan birinde oynuyor. münihte mutlu adam birkac kez dile getirdi bunu. saglam para da aliyor.

avrupada oynamayan man u ya niye gitsinki? van gaal de biryere kadar yani.

neyse konusu degil ;)

onQpRq.png

seni izlemek güzeldi sneijder yolun açık olsun.

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

Burada neden herkes bu kadar komik? Bu konuya giren trolle bagliyor otomatik bi sekilde :)

Tapa

Gitmez oğlum rahat olun ya.Adamın menejeri dedi.Galatasarayda takımın lideri olmak istiyor diye.Adamı ilahlaştırıp durmayın.İyi oyuncu ama 20 m € da iyi para.

Prandelli'nin Wesley'imizi kaptan yapması önemle rica olunur....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt