#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini ve prandelli dönemlerinde sol açık oynayınca kızıyordu açıklama yapıyordu oyundan çıkarken trip yapıyordu ama Hamza hoca Döneminde sevmediği sol açık olarak oynuyor ama vücut dili olumlu. Sevdi herhalde Hoca'yı

Ya geç bunları cnm benim ha 10 yıl önceki hamitten bahsediyorsan o ayrı adam tank gibi sağdan sola dönene kadar maç bitiyor yoksa sabride hamitte benim takımımın yanından geçemez yaşını bilmiyorum ama emin ol futbolu senden iyi biliyorum dur
Canım benim Hamit nekadar ölü olursa olsun. Ölüsü bile Sabriden iyi. Sabri futbolcu değil ki? Hamit'te en azından futbol bilgisi eğitimi ve beyni var. En azından kullanabiliyo topu tutabiliyor. Sabri napabiliyor? Hiçbirşey. Yaşım 23 ama senin bilgin benimkinden fazla olamaz rahat olllllllllllllll

Moderatör tarafında düzenlendi:
:D :D

20qff52.jpg

Canım benim Hamit nekadar ölü olursa olsun. Ölüsü bile Sabriden iyi. Sabri futbolcu değil ki? Hamit'te en azından futbol bilgisi eğitimi ve beyni var. En azından kullanabiliyo topu tutabiliyor. Sabri napabiliyor? Hiçbirşey. Yaşım 23 ama senin bilgin benimkinden fazla olamaz rahat olllllllllllllll
Hamit ileri çıksa geri dönemez. Adamlar yürüyerek geçer bu Hamiti. Belki futbol bilgisi Hamitten kötü ama şuan sağ bekte oynayabilecek en uygun adam Sabri'dir bana göre.

Başlık sneijder değil mi yav yanlış yere mi geldim Sabri Hamit Yazılmış hep ;)

Sabriyi savunan kim ama şuan takıma faydası Hamit ten fazla,kaldı ki Hamitin gelmesini ve Sabri'nin kesilmesini çok sevinerek öğrenmiş biriyim,ama seni mazur görüyorum 38 yaşındayım, ve en az senin seyrettiğinin beş katı maç seyretmişliğim var,sen 10 yaşındayken Hagi'yi sen doğmamışken Terim i, Tanju yu Prekazi yi canlı seyretmişliğim var,senin futbol bilgini seveyim neyse uzatmayalaım ergence tartışmaları sevmem,görüşüne saygı duyuyorum o ayrı

4-4-2'de sol kanatta devam. artık kendini bu mevkiye adapte etsin, 10 numarayı falanda unutsun..

Sabriyi savunan kim ama şuan takıma faydası Hamit ten fazla,kaldı ki Hamitin gelmesini ve Sabri'nin kesilmesini çok sevinerek öğrenmiş biriyim,ama seni mazur görüyorum 38 yaşındayım, ve en az senin seyrettiğinin beş katı maç seyretmişliğim var,sen 10 yaşındayken Hagi'yi sen doğmamışken Terim i, Tanju yu Prekazi yi canlı seyretmişliğim var,senin futbol bilgini seveyim neyse uzatmayalaım ergence tartışmaları sevmem,görüşüne saygı duyuyorum o ayrı
Maç seyretme sayısını bilgiyle karıştırıyorsun.. seninle daha ne muhattap olcam ki ben? Komedi :D

...

O kadar uzatmaz sozlesmesini en fazla 3 yil uzatirlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt