#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gulumseyerek sevgi dolu msjini okumaya hazirlanirken bir anda sok yasattin bana kaba insan...

Gecen hafta bal kabagimdan, ayiklayip kuruttugum bu cekirdekler bogazimda kaldi sayende !

Olsem umrunda mi olurdum ki hollandali degiliz tabi sino gibi amacin neysee tabi
tebrikler yine saçmasalak 1 yorumla bizleri sinirlendirdin

Bugünkü maca kaptan cikacakmis !!

Bir türlü kaleyi tutturamadı bugün. Canın sağ olsun reyiz.

Şikecilere karşı iki güzel şut attı ama bu sezon genel anlamda çok kötü şut çekiyor. Umarım sırf geçen sezon DK olduğu için ekstra çaba sarf etmemiştir.

Bugün şutlar hep karavanaydı 7/0 istatistik sneijdere yakışmaz

Bugün kötüydü. Daha doğrusu şutları kötüydü.

0/7 şut isabet oranıyla oynadı ama yinede kötü hali bile takımdaki bir çok oyuncudan daha istekli.

Çok kötü vuruyor. Dibine mi fazla giriyor topun yoksa zamanlama hatası mı anlamadım ama var bişeyler. Neyse halledebilecek bi adam bunu çokta önemli değil. İstekli oynuyor bu önemli

Bazen fazla bireyselliğe odaklanıyor. Pas vermesi ya da orta açması daha uygunken, şut kabiliyetine güveninden dolayı (ki güvenmesi de lazım zaten) gereksiz şutlar atabiliyor. Bugün kaleye isabeti yoktu ama yine de izlerken en ufak bir tepki bile veremedim kendisine içimden. Hani tepki vermeye utandım diyelim. Canı sağolsun.

solda oynayamaz. 10 numaraya koysan sağ ve solundaki adamlar seviyesinde olmadıgından uyum kuramaz, bunlar üst seviye kanat olsa bu kez önünde düm burak vardır, sneijder'i baltalar.

ee başka ne ekleyelim, şutları kötüydü cünkü toplar balondu yada zemin cok kötüydü diyelim.

hadi sizde ekleyin.

istekliydi ama bu isteği şutlarına yansıdı ama yinede volkanında yardımyla maçı berabere bitirmeye yardım etti.

Bugün keşke kalede ayı olsaydı, o şutların en az iki tanesi gol olurdu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt